Reklama

Reklama

Kdo přežije - Jižní Pacifik

(série)
  • USA South Pacific
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Obsahy(1)

Dvacátá třetí sezóna se opět natáčela na ostrově Upolu v souostroví Samoa. Osmnáct odvážných trosečníků je rozřazeno do dvou kmenů – červeného Savaii a modrého Upolu. Mezi těmito soutěžícími jsou i dva hvězdní hráči z předešlých sérií. Můžeme se těšit na soutěže o imunitu a odměny. Posledních dvanáct soutěžících se sloučí do kmene Te Tuna a od této chvíle hraje každý sám za sebe. Vítěz této soutěže si odnese milión dolarů a titul „Poslední trosečník“. (Deco.20)

(více)

Recenze (79)

longercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler Alert!! Sledovat Ozzyho tažení mě rozhodně bavilo a tak úplně nesouhlasím s tím, že by se tady ukázal jako absolutní idiot, dle mého názoru se jeho hra od těch předchozích skoro nelišila, nikdy to stratég nebyl a nikdy nebude. Všichni ví co ve výzvách dokáže a všichni taky dobře ví jak moc nápomocný kmenu před sloučením může být a na druhou stranu jenom absolutní idiot by se s ním spolčil a chtěl by sním soutěžit po spojení kmenů. No a tak nějak to proběhlo i tady. Dojem tak kazí jenom imbecilní Američané hledající boha nebo něco takového v každém kamínku na písečné pláži. Co si budem povídat, Brendan je jednoduše pošahanej magor (tento komentář se mi krásně potvrdil ve 26. řadě :) Coach se ze svých předešlých účastí sice poučil, ale jak se ukázalo na finální kmenové radě, styl jeho hry prostě nemá šanci na úspěch. Cowboy, jehož jméno si podle mě nikdo nezapamatuje, se opravdu ani nesnažil začít něco jako hru o přežití, no a jakože katolík Albert se ukázal jako slizkej podrazák a idiot, což v Survivoru sice můžete být, ale musíte si to všechno umět zdůvodnit, a to neudělal, ba naopak. Jinak mi už všichni s tím modlením ke konci přišli jak po vymytí mozku. Na druhou stranu se mi líbil Cochran, výmluvnej a myslím, že i velmi inteligentní nerd, toho doufám, že v budoucnu ještě uvidím (zase potvrzeno ve dvacetšestce :) K tomu jeho rozhodnutí o přeběhnutí k druhému týmu: chápu argument, že nečekal 23 řad na to aby jeho osud ve hře byl rozhodnut náhodným taháním kamenů, ale za daných okolností to stejně nebylo správné rozhodnutí. Sečteno, podtrženo, vítězce Sophie jsem to tentokrát docela přál, myslím si, že i tak jako již zmíněný Cochran dokázala, že existují lidé, co jsou mladí a inteligentní zároveň a opravdu si myslím, že předvedla tu asi nejvyváženější hru ze všech finalistů a zaslouženě vyhrála. Možná ještě jedna věc, nevím přesně jestli Ozzy vs. Coach byl oficiální zamýšlený nápad tvůrců pořadu pro tuhle sérii nebo jestli v té době jim na nabídku jiné známé tváře jednoduše nekývli, ale pokud tedy byl tohle záměr, tak je to vážně blbost :) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje Spoilery-TV/// Soutěžící 7/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Prostředí 7/10/// PLUS: pro mě jednoznačně Ozzy a jeho nepřemožitelnost, výrazným soutěžícím byl i Cochran, Ozzyho kmen byl rozhodně zajímavější MÍNUS: a naopak Coachův kmen měl poměrně nalajnovaný průběh, který mě moc nebavil. /// Shrnutí: Je opravdu příjemné, že se nám tento soutěžní pořad vrátil na obrazovky. O návykové sledování pěti částí naráz nebude nouze, co na to bude říkat zkouškové ve škole se raději neptám. Přes moji natěšenost se ale nedá říct, že by tato řada byla skvělá. Je poměrně standardní. Osvěžením je dvojice navrátilců, méně příjemné a překvapivé je závěrečně vyřazování a finále./// Celkem 68%/// ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Aneb další série, kdy kmen, kterému jsem fandila, je celkově vyhlazen hned po sloučení. Ale byla to pro mě první série, u které jsem si vyloženě trhala vlasy na hlavě při soutěžích a kdy jsem skákala na židli metr vysoko, když vyhrál můj oblíbenec, jo, řeč je pochopitelně o Ozzym. Div jsem nezačala zoufale mlátit hlavou o klávesnici, když se mu podařilo prohrát se Sophii, která mi nehorázně lezla na nervy a vítězství jsem jí teda opravdu nepřála. To už snad radši tomu Coachovi. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco minulá série byla tvrdě pod palcem jedné osoby a tak se nikdo o žádný zvrat nepokusil, tentokrát se se jich pár našlo - bohužel často čistě hypotetických. Alespoň co se týče Redemption islandu nadešlo pár změn a konečně měl i nějaké strategické využití. Myslím, že pro obě dvě série to bude při zpětném pohledu zajímavé zpestření, ale vidět potřetí bych to už nemusel. Vítěz mizerný. Nejoblíbenější hráči: Coach, Jim ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen Cochran a Ozzy tomu dali šmrnc, jinak PRŮMĚR a vítěz měl být drakobijec, protože on se pasoval na náboženského vůdce a všichni ho poslouchali! Vy, co milujete Ozzyho určitě zjistíte, že sociální hra mu absolutně nic neříká. Naproti tomu vy, co Ozzyho nesnášíte, si zase polibte prdel, páč bez něj by tato série byla ještě mnohem nudnější. ()

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama