Reklama

Reklama

Kdo přežije - Návrat hvězd

(série)

Obsahy(1)

Natáčelo se na Perlových ostrovech poblíž Panamy. Osmnáct soutěžících, kteří mají zkušenosti z předešlých řad, je rozděleno do tří kmenů – Saboga, Chapera a Mogo Mogo. V následujících dnech budou tyto týmy bojovat o odměny a hlavně o imunitu, která zajišťuje setrvání v soutěži. Posledních devět hráčů se sloučí do kmene Chaboga Mogo a právě v tomto okamžiku začíná každý bojovat sám za sebe. Kdo se stane „posledním trosečníkem“ a vyhraje hlavní cenu v podobě milionu dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (80)

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY!!! Pro mě osobně příliš průměrná série, ačkoli se jedná o hvězdnou. Kdybych předtím neviděl takový série jako Cook Islands, Samoa, Tocantins, Palau apod., tak bych ji asi vynášel do nebes, ale bohužel jsem už viděl skoro všechno a tuto sérii jsem si nechal vlastně na konec, tak prostě nejsem nejspokojenější. Boston Rob kraloval takovýmto způsobem i v Redemption Island, kde však hráči ocenili jeho komplexnost a navíc tam byl bláznivý Phillip, takže jsem se u každého dílu neskutečně bavil. Tato hvězdná sezóna prostě nemá dostatek zajímavých momentů, abych ji mohl hodnotit lépe. Nejlepší část celé série je paradoxně až Reunion show, kde emoce pěkně vygradovaly. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších řad, která brutálně začala a poté to bylo horší a horší. Až se nakonec došlo k nepochopitelné finálové dvojici. Soutěžící byli asi pořádní kreténí, když nevyužili mnoha šancí k rozdělení finálové dvojice. Ke konci tedy začala být soutěž brutálně nezajímavá. A moje hodnocení neovlivní ani věštecké schopnosti a následná smrt rodinného příslušníka jednoho ze soutěžících. 3* ()

Reklama

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář bude obsahovat spoilery! Podařená série, Kdo přežije ve které se vrátili vítězové a další populární osobnosti této hry. Po rychlé likvidaci předchozích vítězů začal teprve ten správný boj. Pro mě byl překvapením kola Tom u něhož bych nečekal, že se dostane tak daleko. Rob hrál jako obvykle svou hru mistrovsky a dostal se až do finále, kdyby nad jeho síly jeho budoucí manželka. Hráč kola: Rob Oblíbenci: Rob, Ruppert, Ethan 80/100 **** ()

Moly 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečně jsem se těšila. Kvůli téhle řadě jsem se podívala i na Thajsko (a celé ho vytrpěla až do hořkého konce). Stálo to za to? Rozhodně! All Stars, ať už se nám to líbí, či ne, přináší určitě to nejlepší, ale také to nejvyhrocenější, nejsilnější, nejzajímavější a nejnehoráznější. Pro někoho bylo možná těžké sledovat své dřívější oblíbence vyvíjející se ve hře, ale často také degradující. Pro mne to byla až do sloučení neuvěřitelná (vyjma dvou incidentů), koncentrovaná zábava. Po sloučení se průběh hry stal poněkud monotónějším, ovšem za tento můj pocit možná může i to, že jsem znala finálovou dvojici a vítěze/vítězku předem. Zato závěrečná kmenová hra jakýkoliv náznak nudy zahnal jako kouzelným proutkem (a částečně jej nahradil silným znechucením z dříve v mých očích důstojných hráčů, kteří prodělali regresi ve svém psychickém vývoji asi někam do první třídy základní školy, kdy by se už měli začít stávat samostatnými jedinci, kteří chápou, že pomstu za rozkopané bábovičky a vlastní hloupost požadovat nemohou). Dostavilo se zklamání? Částečně. Snad bych totiž čekala, že jde-li o all stars řadu, soutěžící už vědí, jak hrát, vědí, co je hra a co je dovoleno, co je přátelství a co je business (Lexi!) a že si nebudou nalhávat do kapsy. Někteří to zvládli. Jiní ne. Favorité: Boston Rob, Amber, Richard, Ethan, Rupert, Shi-Ann, Prudiči: Jenna L., Sue, Tom, Lex, Kathy (částečně). //Tom Riddle: Ač by mi nevadilo, kdyby se někteří hráči v této sérii vůbec neobjevili (že, Sue!), volba produkce byla poměrně jasná. 8. série se natáčela příliš brzy po skončení 7. série a spousta kvalitních hráčů z ní se nemohla zúčastnit ze zdravotních důvodů (př. Sandra), alespoň Rupert to zvládl. To znamená, že je třeba vybrat 18 lidí (tedy už 17) ze 6 sérií, přičemž by bylo záhodno, aby každá ze série měla svého zástupce (Shi-Ann je jedinou rozumnou volbou, uvažovatelným by byl Brian, kdyby neměl příliš velké finanční nároky). To máme 5 sérií a 16 lidí. Ačkoliv měla 1. série silné početní zastoupení (Richard, Sue, Rudy, Jenna), je pravda, že po 3 letech od poslední klapky nechtělo mít se Survivorem dost hráčů z Bornea nic společného (Greg, Colleen, Kelly). Austrálie byla vybrána dobře, možná by někteří upřednostnili Elizabeth nad Amber, ale ta také neměla zájem (pokud vím). Za 3. sérii je vybráno rovněž poměrně dobře. Lex byl zajímavý a dost lidí mu přálo lepší umístění, Ethan vyhrál a je to sympaťák, Tom byl bavič (znemožnil se až tady, na to nezapomínejme). Osobně jsem postrádala Theresu, ale co se dá dělat. A konečně tu máme 4. sérii, Markézy. Tam děkujme za účast Boston Roba, který byl spolu s Kathy tím nejlepším, co nám tahle série přinesla. A abych nezapomněla, za 6. řadu byla pozvána i Heidi, ale ta odmítla (po návratu z Amazonie trpěla problémy s ledvinami). Rob a Jenna jsou uspokojiví, snad mi tu chybí Matthew či Deena, ale kde je těm dvěma konec... ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery! S vítězkou Amber jsem spokojena nebyla a s Robem taktéž ne. Jennu sem moc nemusela,ale v poslední trojce už jsem jí to přála radši než tomu podrazákovi a příživnici :). Řada perfektní jako vždy, scénky skvělé,Richard byl skvělej :)) jeho nahé scény. Rupert jako vždy dobrák kterýho většina lidí podrážela a využívala. Lex mi taktéž uvízl v paměti a takovej vyhazov si nezasloužil. Spokojenost, ale vítěze je škoda. Dnes dodávám že s druhým vítězem Rupertem jsem nadmíru spokojena :)) 100% :)) Perfektní!! :)) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (16)

  • Jenna Lewis, jedna ze soutěžících této řady, natočila se svým manželem při svých svatebních líbánkách amatérské porno, které uniklo na internet. (Attta)
  • Kvůli incidentu s penisem při jedné ze soutěží se Susan Hawk chtěla s Richardem Hatchem soudit. (AlohaAnty)
  • Tato řada byla první s 18 soutěžícími, do té doby se účastnilo každé řady jen 16 hráčů. (Hidan)

Reklama

Reklama