Reklama

Reklama

Vymahač

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Vymáhač Cuda (Antonio Banderas) obetuje všetko, aby zničil zločineckú organizáciu v Miami, ktorú celý život pomáhal budovať, keď zistí, že jeho šéfka Estelle (Kate Bosworth) vystavuje život mladého dievčaťa vážnemu nebezpečenstvu. Teraz to už bude len kto z koho. Buď Cuda využije poslednú šancu napraviť svoju minulosť a nájsť vykúpenie pre seba aj pre svoju rodinu, alebo ho mafia definitívne zmetie zo sveta. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (24)

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Po průseru s Banderasem Code Name Banshee (2022) jsem čekal něco podobného, ale toto bylo mnohem lepší. Režisér svůj první počin uchytil s velkým klidem a podal nám sice klasickou zápletku, ale dobře zahranou. A doufám, že instagramovou hvězdu Alexis Ren uvidím ve filmech častěji. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Jednohubkove B-cko s coolovym "starostlivym" Banderasom, hnusnym podsvetim a nejakou tou macho-romantikou. Vdaka prekvapujuco vysokemu hodnoteniu som do toho siel. Dost nasilne, preto nepozerat s niekym jemnocitnym. 55% Neuhadol by som, ze ma Antonio 62 rokov. Snad budem v tom veku podobne sviezi, trebars i bez zasahu maskerky. :)) ()

Reklama

Chicharron 

všechny recenze uživatele

Banderas je jeden z nejvíce hype herců vůbec, jeho filmy se krutě začínají blížit skvostům Bruce Willise či Mela Gibsona z poslední dekády a to tihle herci mají na svém kontě mnohem víc filmových hitů než kdy bude mít Banderas.... Film je naprosto o ničem, o jakýchsi zastydlých rodičovských pudech rádoby zkušeného zabijáka, který toho ve finále moc nepředvede a pak odejde chcípnout do východu Slunce... ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Film co se tváří na víc, než ve skutečnosti je. Příběh o dvou náhodách, kde nejdřív Cuda v podání Bandasky najde jednoho ranaře, který hraje vcelku obstojně Mojean Aria a pak náhoda, že takhle při sedánku potkám mladou černošku, kterou někdo naverbuje na prodej svého těla. Kolem kolem Cuda se setká i se svojí rodinou, když vylezl z vězení a ta o něj nejeví zájem. Díky bohu, že v tomhle se film moc nesral a ukázal jen jedno dojemné na konci. Pár pěkných záběrů tu i doopravdy je. Styl by to mělo, ale má to hrozně náhodný děj, že ten přestává bavit už od půlky filmu. Nějaký ten fight a konečný západ slunce, kde není místo pro některý, který mají na svých rukách krev. Kate Bosworth dobrej omyl, ale to jsem čekal. Bohužel film by i za něco lepšího stál, ale nepřekvapil ani Richard Hughes, kterého to byl první celovečerák. Banderas ve výsledku to co utáhl a jeho parťák. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

Banderas pracuje pro mafii. Pak jednoho dne objeví ameriku a  zjistí, že jeho šéfová (marná Kate Bosworth) je svině která jede v obchodu s bílým masem a jednou z obětí je i nezletilá přistěhovalka. V Banderasovi se probudí otcovský pud a vydá se jí zachránit. Nic proti béčkům, které recyklují tisíckrát použitou zápletku o tom jak člen něčeho nekalého procitne a chce být za dobráka, ale musí to být aspoň trochu zábavné. Enforcer zábavný není ani trochu a Banderas se nejspíš přidává k sortě herců, kteří už si v Hollywoodu nezahrají v áčkové věci a tak bude brát i podobné direct to VHS věci...5% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Přestože se děj filmu odehrává v Miami na Floridě, natáčel se v řecké Soluni. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama