Reklama

Reklama

Hádej, kdo je vrah

  • USA Bodies Bodies Bodies (více)
Trailer 1

Skupina bohatých dvacátníků plánuje večírek na odlehlém rodinném sídle. Společenská hra se rychle vymkne kontrole a stane se smrtelně nebezpečnou. Svěží a zábavný pohled na falešné přátelství. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (83)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že sa zasmejem, ale nie, táto komédia vtipná rozhodne nie je. Tak som myslel, že ma aspoň šokuje nejakým šťavnatým gore, ale ani toho tu veľa nebolo. Je tu veľa nesympatických a hlavne hnusne hysterických postav, ktoré by som i ja za ten ich prejav najradšej pozabíjal. Jedine čo tu aspoň za niečo stojí, je atmosféra okolo vztahov postav a i keď si mysleli, že všetko o sebe vedia, pri umieraní kamarátov sa na povrch dostalo veľa intímností a tajomstiev. A to sklame nejednu naivnú dušičku a tak vyraďovačka môže začať. Hrozne ma to nebavilo pozerať sa na hlúpe husi, a tie ich argumenty boli celkom úbohé. Pointa trocha prekvapí, neveril by som, že spúšťacom toho všetkého môže byť taká kravina. Ale ako celok ma to neoslovilo, myslel som si, že viem do čoho idem, ale mýlil som sa. Takú nezáživnú a hlavne nevtipnú hovadinu som vobec nečakal, slabé 2*. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch hororů, co měl v USA celkem úspěch a tady ho nikdo nezná. Hrdinkou je (woke) lesbická černoška, kromě ní je tu parta i na slasher mimořádných dementů a někdo je začne vyvražďovat na garden párty. Po půlhodině byste všechny pozabíjeli sami kdyby to šlo a je to na odpad. Pak se světe div se rozjede celkem slušná paranoia, ve které na sebe nejlepší "kamarádky" vyvalí takovou špínu, že jsem nestíhal žasnout. A pointa je taková, že jsem nevěděl jestli se smát, uznale pokývat hlavou, nebo být naštvaný, že si ze mě režisérka dělá prdel. Je to tak na 50%, nicméně postavy opravdu na zabití, o slušnou vraždu nezavadíte a režisérka nezvládá natočit ani akci aby to nevypadalo jako totální chaos. 3* si to nezaslouží, lepší 2* ano. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se hodně těšil už od doby kdy jsem se o tom dozvěděl a realita je taková, že to za to nestálo. Scénář k tomuto filmu psalo 5 lidí a stojí za hovno. 5 holek a 2 kluci jdu pařit do baráku venku je bouřka tak hrají hru těla , těla,  těla , který se hraje následovně vylosujete si papírek a kdo má x je vrah pak se zhasne a ten vrah se někoho dotkne a ten jako, že umře a všichni  pak tipují  kdo je vrah tady jsem teda nepochopil jak ten kdo má ´´umřít,, ví, že má umřít , když nikdo z nich neví ani kdo je vrah a nikdo si nedal ani tu práci to vysvětlit nicméně to není zas tak důležité. Pak umře jeden kluk a oni zjišťují, že jich někdo vraždí a takhle to jde až do konce. Na konci se dozvíme , že minimálně 3 z nich jsou cáklé na hlavu a léčili se s tím  tři z nich jsou lesby přičemž jedna má holku , ale má sex i s tou druhou o , kterém ta druhá neví. V čem je teda problém? no největší je v postavách jelikož jsou nesympatické máme zde 40 letého chlápka co zde pasuje asi tak jak papež na swingers party pak tu máme kluka co si hraje na největšího bouchače a hned na začátku přizná, že mu někdo rozmlátil hubu 3 lesby jednu herečku a ta poslední je tak nezajímavá, že ani nevím co nebo kdo byla. Pointa filmu je úplně debilní. Dialogy v tomhle filmu člověka zabíjejí jelikož se zde řeší strašné sračky ke konci je třeba scéna kdy jedna postřelí jinou a oni se tak 10 minut hádají ve stylu ty si mě postřelila ne nepostřelila , ale ano já krvácím  a před tím je třeba scéna kdy jedna říká jsem psychicky  nemocná léčím se s tím na to druhá říká  vím  jaké to je léčila sem se  s tím a na to třetí i já jsem nemocná. Pokud čekáte nějaké gore nebo kvalitní vraždy zklamu Vás nic tam není jen se chodí ve tmě a nacházejí se mrtvolky. 40 procent ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nový "Slasher" od studia A24 nedopadl úplně dle mých představ. Bylo jasné, že A24 zkusí jiný přístup k žánru a byť jsem doufal, že by to mohlo být novodobou variací na Vřískot, tak to jsem se hodně mýlil. Skupina bohatých teenagerů si během hurikánu zahraje hru, která má docela fatální následky a budou se snažit zjistit, kdo je vrahem. Všichni jsou tam sjetí, všichni mají psychické poruchy a problémy, postavy jsou hodně nesympatické a vůbec se jim nedá fandit, humor zde absentuje a o gore zde taktéž nemůže být řeč. Jako hororový slasher film selhává téměř na všech frontách, jako krimi murder mystery hříčka je to docela OK, v závěrečných minutách se to docela zajímavě vyhrocuje a má to docela netradiční twist, ale že by mě vyloženě šokoval či nadchnul říct nemůžu. Chvílemi se to dost táhne, za mne slabší počin od Studia A24. Mileniálům by se to však mohlo celkem líbit. 4/10. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Keď sa film hneď začína tým, ako sa dve lesby lížu, strkajú si ruky medzi nohy a tie zábery musia byť veľmi dlho, tak je jasné, že ide o ďalšiu propagačnú sračku. Navyše ten pár je čiernobiely, čiže presne podľa zaužívaného scenára. Nútená rozmanitosť, diverzita, skoro každé dievča je inak orientované a objaví sa samozrejme aj závan rasizmu. Všetko okolo toho záhadného vraha tam je vlastne na okrasu. Filmy sa začínajú robiť už len pre indoktrináciu neomarxistických postojov. Kedysi sme sa aspoň tvárili, že chceme mládež vychovávať k nejakej morálke. Teraz ich skrze "umenie" vychovávame k tomu, aby čo najviac nezáväzne súložili. Najlepšie stále, hetero aj homosexuálne, hlavne so všetkými druhmi deviácií, no a musia byť samozrejme aj drogy, chlast, hrubý slovník, proste všetky "radosti" sveta. Nehovorím, že tá thrilerová vložka z druhej polovice bola úplne márna, ale to všetko okolo toho odmietam akokoľvek podporovať. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama