Reklama

Reklama

Navalny

  • Velká Británie Navalny
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Režisér Daniel Roher představuje život a dílo ruského opozičního vůdce Alexeje Navalného, který si po letech odhalování korupce vytvořil mocné nepřátele, včetně prezidenta Vladimira Putina. (HBO Max)

Diskuze

futislav

futislav (hodnocení, recenze)

palox

A ještě dodatek. Lidé, kteří používají ve slově Rusko dvě S (komicky se snažíce o přirovnání k německým oddílům), zřejmě ani netuší, co ta zkratka znamená. V prvotním významu to byl ochranný oddíl (Schutzstaffel) a původně to nebylo SS, ale dvě starogermánské runy vítězství. Takže každý, kdo tenhle nesmysl používá ve slově Rusko, mu vlastně přeje vítězství. Jenže nabývám pocitu, hraničícího s jistotou, že lidé, kteří píší RuSSko, mají poněkud jednodušší myšlení a nedochází jim více věcí.

futislav

futislav (hodnocení, recenze)

palox

Co se každému tak klepe prst na písmenku "s" ? Je to zkomolenina, která tahá za oči a nic neřeší. Zrovna tak zkomolenina putler. Co takhle Zetler ? Existuje spousta dokumentačních fotek z doby po Majdanu, kdy Zelenskyj hajluje u svastiky s hrdlořezy z praporu Azov. Je fakt, že rozhodnutí Navalného vrátit se do Ruska byla jeho osudová chyba. Asi mu někdo něco nasliboval.

palox

palox (hodnocení, recenze)

tomashrabek

Navalny na mna posobi iba ako dalsi russky psychopat co sa hrnie do politiky. Nieje divu ze ho putler vnima ako bezprostrednu konkurenciu a snazil sa ho tak dlho zbavit, az mu to hlupak Navalny umoznil navratom do moskvy.

russko - krajina zlych ludi.

na příspěvěk reagoval futislav, futislav

tomashrabek

tomashrabek (hodnocení, recenze)

futislav

Chápem, vojna je zlá, ale všetko ostatné je relatívne, nič nie je čiernobiele, netušíme aké mal Putin pohnútky, preto to nehodnoťme. Díky za kvalitnú diskusiu :-*

na příspěvěk reagoval palox

futislav

futislav (hodnocení, recenze)

tomashrabek

Nemyslím si, že třeba Verbal by byl placen ruskou ambasádou. Přečti si znovu jeho komentář (vezmi slovník cizích slov k ruce) a pokus se vstřebat základní myšlenkový pochod. Zmrdi jsou jak na straně Ruska, tak na straně Ameriky a jejích análních alpinistů. Žádná ze stran se neštítí jakékoliv špatnosti, aby uškodila té druhé. Jenom nám ty činy naše média jaksi překrucují a dnes zrovna k obrazu Ameriky. Jelikož pamatuji doby před rokem 89, mohu posoudit, jak se tehdy vyjadřovala média o západu. Rétorika je naprosto stejná, jen je dnes zrovinka v kurzu plivat na východ. A Navalnyj jako známý kritik Putina se hodil do krámu propagandy (podobně jako kdysi Havel a nebo Gréta) i když jeho ekonomické aktivity nebyly vždy zcela košer. Nebudu tu rozebírat milionkrát ohrané téma, jestli Putin zaútočil z velmocenských pohnutek, nebo jestli byl k útoku donucen aktivitami Ukrajiny. Jakoukoliv válku odsuzuji a vždy platí, že se na ní spousta lidí napakuje a spousta nevinných zemře. Jen malá technická poznámka nakonec. Kdyby byl Navalnyj skutečně otráven některým z novičoků, zcela jistě by se nedožil převozu do nemocnice a už vůbec ne převozu do Německa. Pokud se někdo otráví novičokem, stihne tak sotva napsat poslední vůli a mortalita je 100%. Tolik ke komediím kolem převozů.

na příspěvěk reagoval tomashrabek

tomashrabek

tomashrabek (hodnocení, recenze)

Až do prečítania recenzií na tento film som fakt netušil, že na čsfd je toľko profesionálnych trollov platených ruSSkou ambasádou 😀

na příspěvěk reagoval futislav

Související novinky

95. Ceny Akademie ovládlo Všechno, všude, najednou

95. Ceny Akademie ovládlo Všechno, všude, najednou

13.03.2023

V noci z 12. na 13. března proběhl v losangeleském Dolby Theatre slavnostní ceremoniál 95. ročníku předávání prestižních Oscarů, tedy cen americké Akademie filmového umění a věd (AMPAS). Opulentním… (více)

Ceny BAFTA ovládla válečná vřava

Ceny BAFTA ovládla válečná vřava

19.02.2023

V neděli 19. února se v Royal Festival Hall v londýnském Southbank Centre uskutečnil 76. ročník slavnostního předávání prestižních cen Britské akademie filmového a televizního umění (BAFTA), na němž… (více)

Reklama

Reklama