Reklama

Reklama

Souboj cti

  • USA The Big Brawl (více)
Trailer

Podívejte se, jak Jackie Chan zvládne svou první roli v americkém filmu. Jerry má skvělé bojové schopnosti. Učí se kung-fu, což jeho otec nevidí rád. Jerry ale dobře ví, co dělá. Je natolik dobrý, že si ho všimnou organizátoři Velké rvačky v Texasu. Aby ho přinutili k zápasu, který má pro ně vyhrát, unesou snoubenku Jerryho bratra. Na jeho výkonu závisí její život, a tak mu nezbývá nic jiného, než v souboji vyhrát. Netuší, že bude stát proti obrovi, který nebyl nikdy poražen... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Teda jako nic moc,ty souboje jsou takové nemastně neslané navíc se zvukama Ameriky stejně jako u Bruce leeho Drak Přichází a každopádně jestli chcete vidět Souboj Cti pusťě si radši ten s Van Dammem,je 100 krát lepší

Joker Punx

Joker Punx (hodnocení, recenze)

Tak tenhle film má fak stupidní název, ty češi jsou fakt idioti jak to překládaj, je to fakt demence, má se to jmenovat Velká rvačka a né Souboj cti, teď se to jmenuje stejně jako film s Van Dammem - http://www.csfd.cz/film/16496-souboj-cti/ - Poprvé jsem tenhle film viděl s jednohlasým dabingem a tam to ten buzerant řek dobře - Velká rvačka.

Reklama

Reklama