Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Student prvního ročníku vysoké školy je posedlý předchozím majitelem svého školního notebooku. (tribican)

Recenze (3)

kingik 

všechny recenze uživatele

Vysokoškolské koleje,  neobvyklé sexuální hrátky přes web kameru, náhodně nalezené flash soubory, na kterých je zachycen student, co byl jedné masturbační noci překvapen a přepaden maskovaným latexovým násilníkem na svém privátu, a nově příchozí student, který je homosexuál, provádí felaci svému spolubydlu a celé záhadě znepokojivých souborů chce přijít urputně na kloub. Jon Abrahams, známý herec z nižší herecké kategorie, se dal (potřetí) na režírování. A natočil film, kde se snoubí hned několik žánrových prvků. A žádný není natolik optimálně vyladěný, aby stál za extra pochvalu. Což o to, dopředu si stanovil efekt (rádoby) šokujících scén. Takže například pokud vás pohoršuje sex mezi jedinci stejného pohlaví, máte týden o čem přemýšlet. Mužská homosexualita totiž tady sehrává prim, ačkoliv není vůbec zjevné, k čemu to mělo posloužit. Bimbající se odhalená chlouba herce Colina Batese možná měla splnit nedostatek odhalených mužských těl ve filmech, ovšem mnoho povyku tyhle scény až tak nenadělají. Film je posléze hororově laděn a maskovaný trumbera postupně začne obtěžovat znepokojivým způsobem studentíky, ačkoliv jen v jednom případě dá o sobě vědět gore. A je dobré upozornit, že poté, co je jeho identita odhalena, kdosi další ve stejné masce pokračuje v psychickém teroru. Většina postav je ve filmu nadržená a zjevně i sexuálně frustrovaná. Docela prohřešek je ve filmu mít samici Leah Pipes, vysokoškolskou profesorku, která si po nocích vydělává na sex chatu, a nepustit ji dál než za spodní prádlo. Hlavní roli dostal Jordan Ver Hoeve, naprosto příšerný neherec, který ničím nezaujal. Makenzie Vega a Hannah Rose May už byly mnohem akceptovatelné, ale až moc zahalené herečky. Největší naděje režisér vkládal do závěrečného odhalení identity násilníka. No, nebylo to tak excelentně vymyšlené, aby se to nedalo předem odhalit. Nechtěl jsem tvůrci kazit jeho radost a budu dělat, že jsem neměl tušení, kdo se pod maskou skrývá. Celkově film nemá žádné gore, jedna scéna je fakt málo. Průběh je takový poměrně scenáristicky chaotický i režijně kostrbatý, líbila se mně ale ta odvaha ukázat vysokoškolské koleje coby zhýralé místo. Ve výsledku je to taková směsice hororových, thrillerových a erotických vsuvek. 6/10 ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

tam bylo snad víc nadržených mladých lidí než v pátku 13… nemůžu si pomoc - mně se film prostě líbil. hlavní herec neuměl hrát, scénář byl chaotický; někdy ani nedával smysl! ale.. snímek měl takový “indie kouzlo”. a taky jsem se párkrát zasmála :DD ~SPOILERY~ kdo by to nepochopil, tak tady máte vysvětlení: brian nastoupí na vejšku a ve svém pokoji na koleji objeví fleshku, tam je učitelka a student jménem caleb, provozující zvláštní sexuální praktiky. ty dva objevil tommy, který jim hacknul počítače a vydíral je. aby se o těchto aktivitách nikdo nedozvěděl, učitelka a caleb znásilnili (na povel tommyho) jeremyho. pak jeremy chtěl zabít caleba, ale neudělal to. potom vše začalo od znova - vydírání, divný zprávy. všichni si mysleli, že vydírá znovu caleb, avšak mýlili se - dělal to tommy, protože chtěl získat jeremyho přítelkyni lexi a znásilnění k dosažení tohoto cíle nestačilo. ()

Reklama

dannyyy odpad!

všechny recenze uživatele

Zvrhlá zhovadilost! Vydržel jsem nějakých 20 minut. Film je určen jen pro určitou skupinu lidí. Spoilerovat ale nebudu, jen si to pusťte... ale varoval jsem vás 😀 ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama