foto

Lisa Thornhill

  • nar. 30.9.1966 (53 let)
    Hardinsburg, Kentucky, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Perfect One (TV film)
2007 Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži
2003 Becoming Marty
2002 Červený drak
Život nebo něco takového
2000 Otec rodiny
1999 Enemy Action
1998 O potrhlém skřítkovi
1997 Osvícení (TV film)
Vetřelec 007
1996 Síla 98
1995 Her Hidden Truth (TV film)
1992 Hollywood Beach Murders, The

TV seriály

2016 Closer: Nové případy (TV seriál)
Masakr u soudu (S05E11)
2014 Play It Again, Dick (TV seriál)
2011 Harry's Law (TV seriál)
American Girl (S02E07)
Policajti z L. A. (TV seriál)
The Winds (S03E05)
2008 Tráva (TV seriál)
The Three Coolers (S04E04)
2007 Žralok (TV seriál)
No Holds Barred (S02E06)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Kudrnatá holka (S02E07)
Veronica Mars (TV seriál)
Závod s časem (S02E11)
2005 Veronica Mars (TV seriál)
Moje zlá matka (S02E09)
Bobr to zařídí (S01E22)
Návštěva zubaře (S01E21)
další epizody (6)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Trojitá vražda (S04E05)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Matrjoška (S05E13)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Vánoce u Echollsovců (S01E10)
Hněv napálených (S01E04)
Setkání s Johnem Smithem (S01E03)
další epizody (4)
Frasier (TV seriál)
Pojišťovák tě vždy žaluje dvakrát (S11E13)
2003 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se střetne s playboyem (S02E08)
Čarodějky (TV seriál)
Bitva s titány, část první (S05E22)
Frasier (TV seriál)
A cenu SeaBee získává... (S11E10)
2001 Přátelé (TV seriál)
Videokazeta (S08E04)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1999 Ally McBealová (TV seriál)
Láska bez hranic (S02E12)
1998 Brian Benben Show (TV seriál)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Colonel of Truth (S03E23)
1996 Savannah (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky