Reklama

Reklama

Deadstream

Trailer 1

Neúspěšný influencer se pokouší získat zpět své sledující prostřednictvím živého vysílání jedné noci o samotě ve strašidelném domě. Když ale náhodou naštve pomstychtivého ducha, jeho poslední šance na získání internetové slávy se stane bojem o život v reálném čase. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (88)

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Bez prdele a bez ironie jsem se dost bavil, v podstatě taková parodie na celerbrity internetové influešity, co za vijůvs dokážou zajít až do kontejnerů smrdosti, totálně se ztrapnit, a udělat si pernamentku do kanálu, protože kdybych byl v jejich kůží, styděl bych se hanbou chodit mezi lidi. Každopádně, nedošlo mi, že se někdo snažil něco jako o parodii, a bral jsem to čistě jako livestream fejkového Mr. Beasta, typ toho shitubera, co se zavalí tunamy hoven, a počítá lajnu světového rekordu, dokdy vydrží nedejchat [zkurvený jackass..]. Párkrát srdíčko vyskočilo do jater, občas se spustila bránicová konvice smíchu, a obecně jak se to snaží tvářit jako osmdesátková quest hororová hra s Haunted Hausem. Nejde o topku svého žánru, ale kejchel to určitě je.. #podzimnísklizeň [2023] 🎃 ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Musím podotknout hned na úvod, že nejsem příliš velký fanoušek kombinace hororu a komedie. Ale lákal mě samozřejmě fakt, že snímek byl natočen formou found footage, kterou já miluji od dob The Blair Witch Project. Nakonec jsem ale příjemně překvapena, jak šikovně byly sladěny oba žánry. První polovina byla více poutavější, malinko strašidelnější, druhá polovina pak byla nechutnější přesto vtipná. Několikrát jsem se přistihla, že mě pár scének skutečně pobavily, že jsem se i dokonce nahlas zasmála. Viz například scénka kdy Shawn byl donucen vyskočit oknem z patra. Myslím, že jsem se usmívala ještě pět minut po tom, co jsem vydýchávala čistý záchvat smíchu. Když nepomyslím na fakt, že z poměrně větší části byl celý příběh absurdní, zaslouží si tohle slušný průměr, a pokud se chcete k večeru trochu zasmát, trochu se bát, rozhodně to patří na váš seznam filmů které chcete vidět. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už som dávnejšie nevidel Haunted Haus, kombinovaný s FF projektom a náhodou som sa do cela bavil. Ide hlavne o to, že sa to nesmie brat vobec vážne a aj keď mi hlavný hrdina s tým neustálim kričaním vadil od začiatku, tak som si uvedomoval, že youtuberi v reále sú v tomto oveľa horší, tí mi vadia ešte viac. Prakticky film neprichádza z ničím novým a podstate si vystačí z dvoma postavami a niekoľkými monštrami. Atmosféra bola niekedy až mrazivá, ale na svedomí to nemal interiér domu, ale parádna kamera . Je tu neskutočne veľa náznakov na ine filmy a hlavne, ktoré mal na svedomí Sam Raimi. Film ma niekoľko vtipných parodických scén, ale čakal som ich tu o niečo viac. Hororovo ma to až tak nezaujalo a to hlavne kvôli tromáckym trikom, ktoré som tu rozhodne nečakal. Už som na konci myslel, že sa zastaví aj toxický pomstiteľ. Finálny rozstrel bol trocha nečakano chaoticky, dialo sa toho tu veľmi veľa na malom priestore a to podľa mna bolo už aj trocha zbytočne. Je to určite jeden s tých lepších FF projektov posledných rokov, aspoň čo sa týka tej formy, ostatne už bolo o niečo slabšie. Silné 3*. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Veľmi sympatický low budget horor. V prvej polovici dostaneme found footage horor s pôsobivým prostredím opusteného haunted domu. Dej, atmosféra, ľakačky všetko okej. Akurát hlavný hrdina je nesympatický debil, ktorému želáte len to najhoršie. V druhej polovici sa tak na moje veľké potešenie stane, Deadstream prepne do módu čistokrvnej hororovej komédie a zábava je to naozaj veľmi kvalitná. Obidve roviny fungujú (asi preto že sa nemiešajú a z úvodu je to úplne vážny horor a potom úplne neseriózna komédia) a osobne som cítil, že tvorcovia majú svoj režijný debut pevne v rukách a vedia čo robia. Po dlhšej dobe som narazil na found footage, ktorý mi troška pripomenul že tento subžáner nie je ešte mŕtvy... PS: ďalšie filmy od režijného dua Joseph Winter, Vanessa Winter si nenechám ujsť. 75% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Dámy a páni, spojenie hororu a komédie som takto snáď ešte nevidel. Ono je to ohromne vtipné, nasmial som sa teda kráľovsky ale to nie je všetko ani zďaleka. Pretože ten film má aj famóznu atmosféru a po hororovej stránke reálne vystraší a keď to budete pozerať v noci samy tak sa reálne aj budete báť. Má to svižné tempo, prekvapivo aj krvavé s množstvom skvelých nápadov a ešte k tomu to je FF štýl. Týmto FF dokázal, že rozhodne nie je mŕtvy a má čo ponúknuť. Hlavnému hrdinovi rola sadla ako šerbeľ na riť, neviem si predstaviť nikoho lepšieho. Toto je 5* záležitosť a som zvedavý, koľko rokov potrvá kým dostaneme niečo tak dobré. PS: Toto je pre všetky černochov a mexičanov.... pri tomto som sa dusil smiechom. Doporučujem všetkými desiatimi, za mňa záležitosť roka. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama