VOD (1)
Obsahy(1)
Jak to bylo, šéfe? To je otázka pro Zdeňka Pohlreicha v nové kuchařské show, která odhaluje nejen zákulisí pořadu Ano, šéfe!, ale také recepty atraktivních kuchyní různých koutů světa. (TV Prima)
Recenze (17)
Mohli by jste nám vyprávět nějakou veselou příhodu z natáčení? Mno tak Zdéňa se nám poosmnácté vrátil na obrazovky a "návrat" to není ani velkolepý ani očekávaný či zábavný, vlastně je úplně zbytečný. Sem tam se jako zavzpomíná na natáčení a do toho se vloží pár hlášek Zdendy z prvních dvou sérii Ano, šéfe! Pokud čekáte nějaké zajímavosti nebo návraty do hospod a restaurací, tak to zde bohužel nenajdete, zcela určitě ne po prvním díle. ()
Pořad "Ano, šéfe!" jsem měl rád. Dodnes si někdy pouštím pár dílů, kde Zdenda hláškoval, jak bůh a člověk se i od srdce zasmál. "Jak to bylo, šéfe?" je bohužel trochu zavádějící název. Člověk by do toho očekával nějaký návrat do restaurací z jednotlivých sérií, setkání s účástníky a nějaké ty perličky z natáčení. Bohužel zde dostanete jen klasický pořád o vaření, který je prokládaný random záběry z již zmíněného Ano, šéfe... Hvězdu dávám alespoň za to jídlo, které vypadalo dobře. ()
Ceckatá pleška zaslouží obdiv za to, jak si vždy dokáže odůvodnit návrat k pořadu, se kterým už dvakrát seknul kvůli “motivace”. Prima by se měla konečně posunout a inspirovat se u NGC. Třeba vyslat Cecka do světa, jako to američtí kolegové udělali s Gordonem Ramseyem. By mohl někde v džungli dělat domordcům consommé z volské oháňky. Edit….takže panáček se vrátil s další řadou, která má nádech PP . ()
Tak tohle se prostě nepovedlo, Zdendo.. Už i názvem evokujete a proklamujete něco zcela jiného než se nakonec servíruje.. Těžkej hybrid a recyklát ničí myšlenku, kterou by bylo hezké a vhodné vytěžit, totiž protipól k Ano, šéfe, v podobě návštěv podniků, které dnes naopak dělají české gastronomii dobré jméno.. ()
Kdyby zůstalo jen u toho, že nás profesionálové nechají nahlédnout do svých kuchyní, pořadu bych tleskal — a možná i vestoje. Bohužel se ale musíme polovinu času babrat v naskriptovaných scénkách na téma „jak to bylo, šéfe?“, když jsi přišel do hospody, kde měli hoši v kuchyni ojeté pneumatiky. Nelogická a nesmyslná koncepce, která vůbec nedrží pohromadě, je dalším z dvou set padesáti osmi pořadů založených na populárním jméně podnikatele v gastronomickém oboru. ()
Reklama