Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nadějná písničkářka se z rozumu provdá za mariňáka, který má brzy odjet do války. Po tragické události ale jejich fiktivní vztah čeká krutá realita. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

Heywood 

všechny recenze uživatele

Paradoxně ocením manželskou sexuální scénu, jako první ve filmu, protože byla vkusná a něžná. Sex v posledních filmech mě skoro tím debilním provedením urážel..Nevím kdo vysvětlí ilegálním migrantům, že Američané sice mají cca 20 mil. ilegálních migrantů, kteří odřeli kdejakou špínu a hrůzu, ale TO Ameriku nevybudovalo. Komunistická kráva to nikdy nepochopí, protože má myšlení talibance. Ale jinak námět výborný, herci přesvědčiví, střih a hudba v rovnováze, kritika blbých amerických válek JE na místě. Hlavní herečka by ale měla přemýšlet, jak zní Neil Diamond ve Sweet Caroline, protože na to nemá. To sice film nesnižuje, ale autoři by měli mít na paměti, že minulé generace umělců nebyli lůzři. Jinak všichni milujeme romantiku a tenhle film se do ní výborně hodí. Dávám 70%. ()

Joe16210 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem od tohohle filmu žádná očekávání a o to více mě výsledek překvapil. Můj hlavní důvod byl ten, že hlavní roli hraje můj oblíbenec Nicholas Galitzine. A ten byl super. Ale moc mile mě překvapily originální písně Sofie Carson, které byly opravdu dojemné a k ději se skvěle hodily a také text písní byl zvolený velice dobře. Děj byl také originální, nic co bychom už nesčetněkrát viděli na mnoho různých způsobů, a navíc to nebylo jedno velké téma a nic jiného, ale ve filmu bylo více menších konfliktů na různých úrovních, což se mi taky moc líbilo. Původně jsem myslel, že to bude něco průměrného, možná okolo 3*, ale nakonec jsem s postupem filmu hodnocení zvedal až na plných 5*, protože vám Zranitelná srdce mohu s čistým svědomím doporučit. A pokud patříte mezi citlivější publikum, nezapomeňte si k ruce papírové kapesníky, uznáte sami, že budou třeba. ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

Těžce klasická rom-com. Akorát hlavní hrdinku ztvárňuje levicová extrémistická feministka a bojovnice za neexistující práva ničeho, zpěvačka bez talentu, ultra nepříjemná a hádavá emancipovaná budižkničemu. Celý film jsem přemýšlel, jestli to bylo opravdu úmyslem režiséra (nenávidí ženy?), nebo kouzlo nechtěného. No a pak tu máme vojáka s temnou minulostí. Zamíchat, protřepat. Nalít a rozlít. ()

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪️Romantické béčko, ktoré by sa nestratilo o 14:30 na Prima Love, a nikto by si ani nevšimol, že ho nenakrúcala nejaká no name americká káblovka, ale Netflix. Tej béčkovosti dopomáhajú aj slabé herecké výkony všetkých hercov a úplne predvídateľná zápletka (vydávať sa kvôli tomu, že si neplatím zdravotné poistenie je strop, to na Slovensku by bolo takých manželstiev ako maku). Dialógy znejú často príšerne, objavujú sa v nich klišé typu: díler, ktorému dlží hlavná postava peniaze sa jej vyhráža hláškou : ,,Viem, kde býva tvoja rodina," a podobné schématické repliky sú recyklované ako na bežiacom páse. To, že film nie je muzikál, ale pravidelne sa v ňom objavujú spevácke výstupy hrdinky zase pôsobí ako akési promo na ňu ako reálnu osobu a speváčku.⚪O podprahovej agitácii o migrantoch, ktorí postavili Ameriku či všetkých mužoch ako misogýnoch atď. radšej ani nehovorím. To, že záver je všetkým jasný ešte pred zapnutím snímku je realita a u žánrovky to ani nevadí, no cesta, ktorá k tomu záveru vedie nie je ani trošku inovatívna, ani troška nápaditá, len zabehnutá v bezpečných vodách toho, čo na divákov (asi) funguje. Prečo inak musel ísť hrdina do väzenia, keď stačilo si to všetko vyrozprávať a nemuseli sa priznať, mi je záhadou. Takto radšej vzal všetko na seba, u armády zostal v hanbe a hrdinka nemala žiadny postih, i keď sama sa správala nanajvýš hlúpo. Topka, to je asi ten feminizmus.⚪️Ak je inak naozaj pravda, že v Amerike vám nevydajú bez poistenia ani životne dôležité lieky (čo inzulín istotne je) a radšej vás nechajú umrieť bez nich, čiže im urgentné ošetrenie a prípady asi nič nehovoria, tak potom paráda a určite má zmysel, aby si ju Európania adorovali.⚪️ ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Už nějakou dobu na mě vyskakoval trailer na tenhle film. A do včerejšího dne jsem odolávala, protože Nicholas Galitzine nepatřil vzhledově mezi muže, které bych chtěla vidět v romantickém filmu. Včera se můj názor, po zhlédnutí filmu, změnil. A i když se dalo odhadnout, jak bude děj probíhat a jak skončí, bavilo mě to. Film má pár much, ale ty hodnotit nebudu. Herecky to bylo zvládnuté slušně, Sofia je hezká holka a Nicholas mě překvapil. Jak někteří píší o nulové nebo velmi malé chemii mezi hlavními aktéry, tak já tam tu chemii viděla a cítila. Slušelo jim to spolu a líbací a milostné scény odehráli uvěřitelně. Chvíli jsem si musela zvykat na zpěv hlavní představitelky, ale po několikátém poslechu jsem jí přišla na chuť. Mám ráda filmy, kde se zpívá, takže mi část filmu odehrávající se na pódiu vůbec nevadila. Přiznám se, že mi i v jeden moment ukápla slza. A scéna v závěrečných titulcích je tak sladká. Ach. Hezký film. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (2)

  • Když jsou Cassie (Sofia Carson) a Luke (Nicholas Galitzine) oddáváni, říkají své „ano“, zatímco stojí čelem k oddávající. Když si později Cassie pouští video obřadu, říkají si „ano“ čelem k sobě. (Anyk)

Reklama

Reklama