Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nadějná písničkářka se z rozumu provdá za mariňáka, který má brzy odjet do války. Po tragické události ale jejich fiktivní vztah čeká krutá realita. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Docela fajn romanťárna, bohužel hodně se dozvíme z obsahu, a ještě navíc je to dost předvídatelné. Bylo by to mnohem lepší, kdybych o filmu nic nevěděl, ale i tak patří k tomu lepšímu od Netflixu. Zajímaví, neokoukaní herci, příběh už tu samozřejmě sice byl, ale tak proč ne - a celekm zajímavý konec...70% ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Ono by to nebylo špatné, i slza ukápla, ale bylo to zoufale přeslazené a předvídatelné. Člověk přesně věděl, co a jak se s kterou postavou stane. A já ještě měla problém s hlavní hrdinkou. Byla mi s tím svým rýpáním a hádavostí nesympatická, navíc mi vadil i její hlas, takže hudební čísla jsem si nedokázala užít. ()

Reklama

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Námět dejme tomu originální, ale nevyužitý v průběhu filmu, tj. lepší vzájemné porozumění prcinky a kocourka a jejich sblížení skrze tyhle momenty. Tak nějak napůl to bylo. S tím je i spojený rozpočet, který vystačil pouze na plný amfiteátr, nikoli ale na scény od mariňáků nebo na uvěřitelný lipsync hlavní herečky. No, ale nějak si ty slaďárny do oběhu napumpovat musím, don't judge me. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Příjemné písničky, jednoduché herectví, koukatelná romance (zajímavá tím, že se hlavní hrdinka musí starat o zraněného manžela, kterého si vzala z rozumu). Pohoda ⛱. P.S. Purple Hearts je mnohem výstižnější název, než na Netflixu uváděná česká "Zranitelná srdce" (odkazuje na vyznamenání, které dostávají vojáci zranění nebo zabití v boji). ()

Talita1 

všechny recenze uživatele

Romantický film, kde hlavná dvojica podstúpi fingovaný sobáš. On má nejaké dlhy, ona zase potrebuje zdravotné poistenie, na ktoré nemá. Ako to už býva, vzniká medzi nimi chémia. Nebolo to nudné, dej príjemne ubiehal a priniesol aj dramatické momenty. Britský herec Nicholas Galitzine vyzeral s tým mariňáckym účesom celkom fajn. Herečka a speváčka Sofia Carson priniesla osvieženie do filmu v podobe piesne Come back home. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (2)

  • Když jsou Cassie (Sofia Carson) a Luke (Nicholas Galitzine) oddáváni, říkají své „ano“, zatímco stojí čelem k oddávající. Když si později Cassie pouští video obřadu, říkají si „ano“ čelem k sobě. (Anyk)

Reklama

Reklama