Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Špičkový lyžař Tyler Crowe a jeho nejlepší kamarád snowboardista Mark Rider se rozhodnou, že si chtějí užít trochu adrenalinu a zažít jízdu svého života. Na aljašských kopcích provádějí různé kousky a točí film o extrémních sjezdech. Tyler se pak ale musí rozhodnout, zda opustí nejlepšího přítele a jeho sestru, kterou miluje. Tyler jeden osudný den zajede svůj nejlepší čas, ale na Aljašce se stane něco, co si nikdy nepřestane vyčítat… (elisak)

(více)

Recenze (9)

Med_Tw 

všechny recenze uživatele

Scénář sám o sobě je jedno velké klišé ,ale film z části zachraňují parádní záběry z horského prostředí které prolínají prakticky celý film. Nenudí ani nenadchne... 50% ()

Luukec 

všechny recenze uživatele

Film o přátelství a překonávání vlastních limitů.. Jak už tu padlo scénář je jedno velké klišé, které by se i dalo snést, ale poslední asi 2 minuty filmy už nahodili takovou míru trapnosti že snižuju svoje hodnocení o další hvězdu.. Každopádně milovníkům zimních sportů doporučuju, protože některé záběry sou hodně dobré. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Kto miluje xtrémny snowboarding, skialpinizmus a zjazdy horských štítov, tak ten si toto tu vychutná. Pre mňa bol tento film jak nudný ping- pong, čumíš tam, alebo tam, a nič sa nedeje. Tie 2* sú za tie nááááádherné hory, ktorých sa nemôžem nabažiť ani zamknutý v izbe pred bedňou. ()

joelly01 

všechny recenze uživatele

***ME HODNOCENI TOHOTO FILMU JE VELMI NEOBJEKTIVNI*** Proc? Protoze stunty odjezdil SETH MORRISON!!! A Seth je muj, a ja ho miluji a je nejlepsi (The Ordinary Skier)!!! A taky tam byly ze zacatku zabery z Tour, kde byl videt DIDIER a AKSEL!!!! Filmu ktere propaguji lyzovani(a tim nemyslim dokumenty nebo ruzne "ski porn" vybery) neni zas tak moc, takze ja si tady dovolim "trochu" (trochu hodne) privrit oci nad relativne nesympatickymi hrdiny a kycovitym dejem. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v rakouských Alpách a amerických státech Aljaška a Utah. (GASTON73)

Reklama

Reklama