Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za krajem světa leží Zapomenuté město, smrtonosné sídlo bezmezného světa. Tam číhá na mladé dobrodruhy Zlobaba. (Disney+)

Recenze (4)

Jan_Zdenek 

všechny recenze uživatele

No teda.....páni. Dlouho jsem takhle netrpěl, dialogy stojí stejně za nic jako choreografie v souboji. K postavám jsem si nedokázal vytvořit žádný vztah, i když každý díl má skoro hodinu. Opravdu nudný stereotypní příběh s otravnými postavami a s otevřeným koncem pro další sérii. Děkuju za tento zážitek. ()

Bakli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl to byl asi nejlepší, ale také musíme započítat do hodnocení, že to bylo finále. Proto se přikláním pouze ke třem hvězdám, protože to bylo takové moc "hromy blesky sem a tam." ()

Reklama

Stingray odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co tohle zas bylo II. Tohle někdo natočil, sestříhal, dal do mixéru a pustil ven. Spoilerovej komentář, ale to je asi fuk u týhle slátaniny. Wtf??? To shledání? Na první pohled věděly, že je ovládnutej? Jak? Jak princeznu napadlo, že tu břečku ( co ani nechci vědět odkud teče..) pil ? Ty steašný bláboly nad útesem.. odkud ten frajer zná ty zaklínadla? Sledovat kdo kde zrovna je, je nadlidskej úkol. Souboje jsou děsivý ( zvlášť ten “bleskovej” je supertrapnej) Postavy náhle umí věci co neuměly. Všechny scény vypadají, jako by je někdo o kus zkrátil. Dialogy uplně šílený a ten KONEC zas s tou hudbou!!! Pokud bude, tak druhou řadu nedám!!! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Naša Gender partička sa musí postaviť zoči voči srige a jej novému zakliatemu služobníkovi Aurikovi. Medzi tým aby Wrim prišiel na svet alebo nie stojí iba útle dievča Elora Danem. A samozrejme krpatý púťový čarodej Willow. Prevedenie: O dekádu lepšie ako všetko predchádzajúce. A viete prečo? Lebo sa všetky podstatné nedialo v zasranej tme. Aj keď koniec koncov asi sa mohlo. Nebudem už hovoriť o absolútnom scenáristickom zlyhaní a nelogických pochodoch. Vyzdvihnem vizuál, ktorý jediný udržuje štatút seriálu mimo odpadu. Pevne verím, že ten otvorený koniec nenaznačuje druhú sériu. 48% ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama