foto

Rosabell Laurenti Sellers

  • nar. 27.3.1996 (21 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rosabell Laurenti Sellers vyrástla v New York City. Začínala v La Mama Experimental Theatre Club v East Village na Manhattne. Ako dieťa sa so svojou americkou matkou a talianskym otcom presťahovala do Ríma, kde vyrástla a zdokonalila sa ako mladá herečka.

Rosabell získala hlavnú rolu vo filme Memories of Anne Frank. Krátko na to hrala dcéru Rachel Weisz vo filme The Whistleblower (Informátorka). Za jej prácu vo filme z roku 2012, Gli Equilibristi (Na hrane), bola nominovaná na cenu Davida di Donatella v kategórii najlepšia herečka vo vedľajšej úlohe. V roku 2013 hrala jednu z hlavných postáv v snímke Buongiorno Papa (Dobrý den, táto). V tomto istom roku bola ocenená cenou Nastro d'Argento ako najsľubnejší mladý talent. V roku 2015 si zahrala v Game of Thrones (Hra o tróny) ako Tyene Sand. Má americké aj talianske občianstvo.

Peter "kusyyy8558" Kus

Herecká filmografie

Filmy

2017 What About Love
2015 Úžasný Boccaccio
2014 Naše děti
2013 Dobrý den, táto
2012 Na hraně
2011 Cinderella (TV film)
Ex - Amici come prima!
Femmine contro maschi
2010 Cocapop
Informátorka
2009 Anna Frank (TV film)
Ex
2008 Coco Chanel (TV film)
Pilot (TV film)
2007 Láska a válka (TV film)

TV seriály

2017 Hra o trůny (TV seriál)
Spravedlnost pro královnu (S07E03)
Za bouře zrozená (S07E02)
Dračí kámen (S07E01)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Rudá žena (S06E01)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
Tanec draků (S05E09)
Dar (S05E07)
další epizody (5)
2012 Rodinná sága (TV seriál)
2011 Mia a já (TV seriál)
2010 Strach milovat (TV seriál)
2007 Medicina generale (TV seriál)
2006 E poi c'è Filippo (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace