Reklama

Reklama

Strach z hlubin

  • USA Deep Fear (více)
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Obchodníci s drogami, které postihla bouře v oceánu, přinutí jachtařku, aby ze dna vylovila jejich kokain, ale okolí se hemží žraloky... (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (20)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská co se živí potápěním v moři narazí na trosečníky co chtějí zachránit. Zahrání je a oni ji unesou s tím, že po ní chtějí, aby z potopené lodi dostala ven jejich kokain do toho na ně útočí žraloci  a pro ni si přijede její přítel. Průměrný hororový  thriller se žraloky mohlo to dopadnout hůře  jako tady třeba The Black Demon (2023)  40 procent ()

Carcooli 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem se pobavila. Žena stráví x hodin ve vodě, na širém moři, v ledovém oceánu. A přesto když konečně vyleze na palubu, vypadá, jako by se měla za hodinu projít po modelingovém mole - perfektně nalíčená, top účes, bizár jak kráva! :-D Super scéna podobného rázu je, když buchta vzpomíná, jak v dětství přišla na moři o otce, který se utopil. Holčičku posadil do stanu na rozbouřeném moři. U toho stanu s ní pak byl (než se utopil). Za nimi řádila bouře jak kráva, ale tatík se s děvčetem ve stanu ani nehli :-D fakt komedie, která pobavila, doporučuju :-D ()

Reklama

awerto odpad!

všechny recenze uživatele

Holka ze Slatiny napumpovana botoxem a silikonem zachrani paseraky. V kazdem zaberu se snazi ukazat jak ma hezke nohy, telo, kuzi. O herectvi se neda mluvit. Nelogicke dialogy a nelogicke zvraty ani nerikam. Zalouzeny odpad. Ed umi hrat ale kdyz ma partnerku silikonove drevo, tak ani mistr tesar nema sanci... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

I když to tak na první pohled vypadá, nejedná se o žádnou asylumáckou taškařici. Ale ani o žádný zázrak. Vlastně je to blbý až na půdu. Ta rumunská holčina sice může mít tělo bohyně, ale to nezastře fakt, že herečka je to naprosto příšerná. A to i na podobný film. No ale co mně překvapilo, byly celkem kvalitní podmořské scény a i když se jedná o nízkorozpočťák, žraloci v akci nepůsobili zase tak moc špatně. Ve finále jsem vlastně dostal víc, než jsem čekal, což je ovšem i tak dost málo. 20% ()

psychoJoa odpad!

všechny recenze uživatele

Ze žraločích thrillerů byl tenhle asi nejnudnější a nejvíc o ničem ze všech, co jsem kdy viděla. A to nemluvím o tom, že se o “strach” ve filmu stará jeden (a pak teda dva, ale ten druhý tam vlastně nic nedělá) hloupý, ale vlastně chytrý žralok (otevře si dveře jo…), který loví jen tak pro zábavu a zajímavé je, že jen v určitých situacích… a pak teda dvojice uřvaných “uprchlíků”. Čekala jsem teda víc žraločí zábavy a méně prostoru pro hraní špatných herců. Chyba. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama