Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Doručovatelské trasy Erin, Mac, Tiffany a KJ jsou přerušeny den po Halloweenu roku 1988, kdy nevědomky cestují časem. První řada dívky provází při hledání cesty zpátky domů do roku 1988. Cestou se setkávají se členy dvou v čase cestujících frakcí, které bojují o kontrolu nad během času. Ocitnou se tváří v tvář vlastní budoucnosti a jsou nuceni vyrovnat se s tím, jak se jejich životy vyvinuly. (Prime Video)

(více)

Recenze uživatele Bobbyk69 k tomuto seriálu (2)

Holky od novin (2022) 

Ať už je po všem, název osmé epizody přesně vypovídá o tom, co jsem si říkala celých šest hodin svého života, které jsem ztratila díváním se na tento seriál. Takže ne, radši si najděte nějaký jiný seriál, tento je jen ztráta času. Postavy jsou na nic, většinu seriálu mezi sebou vedou nejrůznější debilní hádky, chovají se divně a mnohdy nepřesvědčivě. Například hned v první epizodě jedna ze čtyř dvanáctiletých dívek střelí tu druhou jen tak z ničeho nic a pak se ještě chová jako kdyby se nic nestalo. Místy jejich chování postrádá i veškerou logiku, jako chápu, že jim je dvanáct, ale tady mi to připadá už fakt moc. Seriál je vhodný možná tak pro průměrné dvanáctileté puboše, ale pokud jste mentálně překročili sedmou třídu základní školy, tak vám toho nemá moc co dát. 30% ()

Problémy narůstají (2022) (E01) 

WTF momentů je tady ze začátku více než dost. Například, když jedna holka postřelí druhou holku jen tak z ničeho nic. Zatím to vypadá jako podprůměrná nudná napodobenina Stranger Things a Dark dohromady. ()

Reklama

Reklama