foto

Adina Porter

  • nar. 13.3.1971 (50 let)
    New York, New York, USA

Biografie

Adina Porter se narodila v roce 1971. Je to americká herečka a držitelka ceny Obie Award. Nejčastěji se objevuje v seriálech, ale má za sebou i několik filmových rolí. Mimo jiné také účinkovala na Broadwayi.

V seriálu AMERICAN DREAMS si zahrála Gwen Walker. Objevila se v menších rolích v populárních seriálech jako GLEE, PRISON BREAK, THE VAMPIRE DIARIES, RINGER či AMERICAN HORROR STORY. Nejznámější je asi díky své dlouhodobější roli v seriálu TRUE BLOOD. V současnosti ji můžeme sledovat v novém seriálu THE NEWSROOM, kde ztvárňuje postavu Kendry James.

Mrs.Blue

Herecká filmografie

Filmy

2019 Miss Virginia
2017 The Last Word
2016 Wig Shop
2011 Think of Me
2010 Sociální síť
2009 Operating Instructions (TV film)
2007 Katrina (TV film)
2005 Lackawanna blues (TV film)
2002 Samá voda
Stage On Screen: The Women (TV film)
2001 The Fluffer
1999 Horká noc, hořké ráno
1998 Gia (TV film)
1997 Peacemaker
1993 Geoffrey Beene 30
1992 Závrať

TV seriály

2021 American Horror Story (TV seriál)
Epizoda 1 (S10E01)
2020 Outer Banks (TV seriál)
Zvonice (S01E09)
Ranvej (S01E08)
Parcela 9 (S01E06)
další epizody (8)
The 100 (TV seriál)
The Last War (S07E16)
The Dying of the Light (S07E15)
A Sort of Homecoming (S07E14)
další epizody (11)
2019 The Morning Show (TV seriál)
Chaos je kokain dneška (S01E03)
Místo u stolu (S01E02)
V temné noci duše je vždy 3:30 ráno (S01E01)
The 100 (TV seriál)
The Blood of Sanctum (S06E13)
Adjustment Protocol (S06E12)
What You Take With You (S06E09)
2018 The 100 (TV seriál)
Damocles: Part 2 (S05E13)
Damocles: Part 1 (S05E12)
The Dark Year (S05E11)
další epizody (11)
American Horror Story (TV seriál)
Apocalypse Then (S08E10)
Fire and Reign (S08E09)
Traitor (S08E07)
další epizody (7)
2017 Underground (TV seriál)
Ache (S02E03)
Contraband (S02E01)
The 100 (TV seriál)
Praimfaya (S04E13)
The Chosen (S04E12)
Die All, Die Merrily (S04E10)
další epizody (7)
Ray Donovan (TV seriál)
Mister Lucky (S05E09)
Shabbos Goy (S05E05)
Las Vegas (S05E02)
American Horror Story (TV seriál)
Vrátili jsme Americe její slávu (S07E11)
Charles (Manson) to zařídí (S07E10)
Věrnost až za hrob (S07E09)
další epizody (10)
2016 Underground (TV seriál)
Run & Gun (S01E05)
Firefly (S01E04)
The Lord's Day (S01E03)
další epizody (5)
The 100 (TV seriál)
Perverse Instantiation: Part One (S03E15)
Red Sky at Morning (S03E14)
Join or Die (S03E13)
další epizody (9)
American Horror Story (TV seriál)
Kapitola desátá (S06E10)
Kapitola devátá (S06E09)
Kapitola osmá (S06E08)
další epizody (9)
2015 Code Black (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Pozůstalí (TV seriál)
13. říjen (S02E09)
2014 The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Bodyguard of Lies (S02E14)
další epizody (12)
Newsroom (TV seriál)
To byl tedy den (S03E06)
Oh Shenandoah (S03E05)
Pohrdání soudem (S03E04)
další epizody (5)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Děkuji (S07E10)
O krok blíž (S07E08)
Možná naposledy (S07E07)
další epizody (8)
2013 Newsroom (TV seriál)
Volby 2 (S02E09)
Volby 1 (S02E08)
Třetí opoziční tým (S02E07)
další epizody (8)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Radioaktivita (S06E10)
Na životě záleží (S06E09)
2012 Newsroom (TV seriál)
Větší hlupák (S01E10)
Výpadek proudu, část druhá: Zkušební debata (S01E09)
Výpadek proudu, část první: Tragické porno (S01E08)
další epizody (10)
Šestej smysl (TV seriál)
Život po smrti (E08)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Co tady děláš, ty štětko? (E12)
Glee (TV seriál)
The Role You Were Born to Play (S04E05)
Upíří deníky (TV seriál)
We'll Always Have Bourbon Street (S04E08)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Na začátku (S05E07)
Chirurgové (TV seriál)
Jen si vzpomeň (S09E02)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Two of a Kind (E01)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Chudé děti to tak dělají (E06)
Prime Suspect (TV seriál)
The Great Wall of Silence (E11)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Já a ďábel (S04E05)
Private Practice (TV seriál)
A Step Too Far (S04E17)
2010 Sestra Hawthornová (TV seriál)
The Match (S02E05)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zlo pokračuje (S03E12)
Krásně komplikované (S03E02)
Zlá krev (S03E01)
Božská mrcha (TV seriál)
So Help You God (S03E15)
2009 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Šílenství (S02E11)
Přede mnou nový svět (S02E10)
Opět povstanu (S02E09)
další epizody (5)
Odložené případy (TV seriál)
Jurisprudence (S07E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Rána jistoty (S10E04)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Milovat znamená pohřbít (S01E11)
Nechci to slyšet (S01E10)
Požitek z lásky (S01E09)
další epizody (9)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Everything's Got a Shelf Life (S01E08)
Dr. House (TV seriál)
Rodina (S03E21)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Fight (S09E08)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
Zkouška (S01E03)
Rozhodnutí 2/2 (S01E02)
Jack & Bobby (TV seriál)
A Child of God (E19)
Kriminálka New York (TV seriál)
Ve službě (S01E21)
2002 American Dreams (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Prisoner Exchange (S02E09)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Monster (S02E02)
2000 City of Angels (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1995 Zákon a pořádek (TV seriál)
Savages (S06E03)
1994 New York Undercover (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Zákon a pořádek (TV seriál)
Nurture (S04E20)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Zákon a pořádek (TV seriál)
Out of the Half-Light (S01E11)

Dokumentární

2003 KidSmartz

Host

TV pořady

2017 The IMDb Show (TV pořad)
2013 Noches con Platanito (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky