Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý umělec Jabari lavíruje mezi úspěchem a láskou. Přestěhoval se totiž do vysněného bytu na Manhattanu, kde mu do oka padla holka odvedle. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Predator77 

všechny recenze uživatele

75 Procent, Sakra tak tenhle snímek my neskutečně sedl, může za to především skvělá animace, postavy které jsou sympatické, hudba která i když bych si jí sám asi nepustil tak my nevadila a ke snímku se dokonale hodila, dál tu pak máme humor který se my neskutečně zamlouval a musím říct že takhle jsem se už dlouho nezasmál, tak že za mě jsem ve výsledku velice spokojený a tenhle snímek za mě můžu jen a jen doporučit, za mě tak dávám silnější 4 hvězdy a doufám že takových to snímku vznikne více !!! ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na to vysoké hodnotenie som čakal niečo fakt super. Ale keď sa tak nad tým zamyslím, tak ten scenár vyniká jedine tým, že je to prenesené do animovanej kompozície. Príbeh má rovnakú schému ako drvivá väčšina romantických komédií, takže toto rozhodne nebola prednosť tohto filmu. Animácia vo svojej vizuálnej podobe nebola tiež môj šálok kávy. Jediné, čím ma to zaujalo bol ten 18+ feeling, ktorý v animákoch (tých ktoré nespadajú do pornopriemyslu) nie je až tak bežný. A ešte by som rád pochválil aj dialógy, ktoré boli tiež celkom fajn. No ako celok je to tak na hrane 2 a 3 hviezd, avšak za tú romcom schému sa prikláňam k 2*. ()

Reklama

NorseSword24 

všechny recenze uživatele

Krásny film s krásnym dejom a krás... peknou animáciou. Jednoduchý ale super príbeh o láske. Ja romantické filmy fakt nemusím lebo už teraz vám viem povedať ako to skončí. A tento film nie je výnimka. Vedel som ako to skončí, ale, proste si ma to chytilo viac. Neviem povedať presne čím lebo je tu viac vecí čo sa mi ľúbili. Či už ta animácia, postavy, estetika, hudba ktorej žáner fakt nemusím ale album pre tento film sa mi neskutočne ľúbi. A to už je čo povedať keď sa mne zaľúbi moderná rapová hudba. A tiež scény kedy nás film dá do "kozmického" stavu, kde ta hudba tiež dosť udiera... no bomba! Jedine čo mi vadí je úpadok v 3/4 filmu, kedy sa dej dostane do stavu "na dne". Tam upadlo tempo čo je pochopiteľné ale mne to proste nejak vadilo. Ale inak jeden z najlepších filmov roku 2022 a keby ho mám charakterizovať tak len poviem... Krásny ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(7/10). Entergalactic disponuje neobvyklou animací, která si pohrává s vašima očima. Roztodivné animační nápady tady ční na každém kroku a pozorné oko si přijde na své. Podobný pocit jsem zažíval u Paralelních světů. Příběh je ve výsledku hrozně jednoduchý, ale není to úplně obvyklé téma u animovaných filmů. Dostáváme docela spicy scény, na které by malé děti koukaly s otevřenou pusou a rodiče by skákali po ovladači. Kid Cudiho cením, protože jde vidět, že tohoto filmu dal kus sebe. Ať už proto, že postavě Jabariho vdechl život, ale tady kvůli stylovému soundtracku, který je totálně dope. Kde jsou ty časy, kdy jsem ho slyšel poprvé v Memories. Chemie mezi hlavními postavami funguje na jedničku hlavně právě díky hudbě a dodává snímku tvář, která mu sluší a je to zatraceně sexy. ()

Silence 

všechny recenze uživatele

Klasická romance v úžasně kreativním kabátu postrádá nějaké převratné motivy, silně dramatické momenty či katarze, je to právě ale celková přirozenost, obyčejnost, uvěřitelnost dialogů i chování postav, díky čemuž je pro mě Entergalactic osvěžujícím zážitkem a funkčním dílem, zajímavým nejen díky své vizuální stránce. 8/10 ()

Galerie (163)

Reklama

Reklama