Reklama

Reklama

Rozhovory se zabijákem: Jeffrey Dahmer


Pochopení pro ďábla (E01)

(epizoda)
  • USA Sympathy for the Devil

VOD (1)

Obsahy(1)

Právníci, odborníci a novináři zavzpomínají na zatčení Jeffreyho Dahmera v roce 1991 a popíšou, jak se začal dopouštět vražd, ke kterým se nakonec přiznal. (Netflix)

Recenze (5)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodná časť dobre zhŕňa Dahmerove začiatky, od detstva až po prvú dvojicu vrážd. Najzaujímavejšie sú hlavne časti rozhovorov s právničkou, ktoré neboli doposiaľ zverejnené. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jaky krasny den divat se na tento dokument o vrazdach sedmnacti chlapcu a muzu behem me vecere!  Nemyslim si, ze by policie byla rasisticka a xenofobni. Proc tvurci s timto muzem sympatizuji? Nyni se stalo zvykem, ze kazdy vrah je misto do vezeni poslan k psychologum a psychiatrum, kteri zjisti, ze je nevinnou obeti spatne vychovy a traumatu z detstvi. Zajimave je zde popisovan nocni zivot v Milwauke v 80. letech. Kazdy den tanecni party a gay bary primo v centru. A zenskou cast divaku jiste pobavi, ze se samci v prirode na rozdil od nich dokazi vzrusit i nad atrapou hlavy samicky. Zde Dahmer ukradl v obchodaku figurinu, svlekal ji a oblekal a onanoval u toho. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Verejné kúpele v Milwaukee boli v osemdesiatych rokoch plné mužského semena. Vraj voľná láska. A medzi týmito skvelými mužmi, ako v dokumente spomínajú, sa ocitol i jeden masový vrah. Sám bojoval so svojou sexualitou a kedy nastala definitívna zmena? Keď mu jeden chlapík v bare nechal lístok s poznámočkou, že ho na záchode vyfajčí... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama