Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podaří se indickému agentovi vyzrát nad zrádcem z vlastních řad, který chce zemi zničit? Bude krásná Rubina (Deepika Padukone) požehnáním či zkázou? (cerdax2)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Hmm tak jsem měl za to, že tohle byl první Indickej akční film co jsem kdy viděl, ale teď koukám, že jsem hodnotil předchozí režisérův počin War, ale už si ten film vůbec nepamatuju.

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Super!!!I přes opět sáhodlouhou stopáž jsem se u toho vůbec nenudil-perfektní akce,efekty na úrovni,pořád se tam něco děje,plno zvratů,navíc jsem se u toho i zasmál...Já se u toho skvěle bavil👍

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Jen silní určují pravidla tohoto světa, zatím co ti slabí lpí na své zemi.

Zimní Hinský voják... Se taky ozval o své slovo.

Takže po nečekaně Dr.Strange na Hinský styl... Povedeném Brahmastra

Tu máme i normální zástup tipicky Marvelovského hrdiny.

Nebo záporáka..  co se jím teprve stane. 8)

Upřímně, někdo to tu chtěl srovnávat s novým totálně  přepáleným Johnem Wickem4.

Hele já bych se toho nebál... Alespoň co do akce, od tohodle snímku by se mohl JW4 učit... Neříkám že i tady nebyla akce přepálená... Ale, tohle je Bollywood tady to tak nějak čekáte... Že to není myšleno vážně a všechny ty šílenosti někdy i z dost otřesnými triky. :))) Si tuhle jízdu fakt člověk užije aniž by u toho musel moc přemýšlet.

Má to alespoň nějakou formu ve které to všechno drží až do samotného brutálně a tradičně vysmaženého konce.

Paathan zjevem spíše připomíná známého Zoolandera... Který ale naštěstí netouží dělat lidi hebké. Zato umí dělat lidi úžasně tuhé. :D 

V podstatě generuje v sobě několik známých typicky  ikonických hrdinů... Od Nathana Huntena až po Archera. 8) takže je to spíš místy komedie... I když se to tváří jako drama.
O akci ani nemluvim, tam generuje naprosto vše od her až k filmům. 😀👍

Ale, jinak po filmové stránce příběhové je to opět né moc souvyslí brak... Kdy děj slouží jen k tomu aby bylo čím vyplnit ty přechody mezi akčními scénami a dalšími akčními scénami. Což je ale trošku škoda, že se v tomhle směru opět jak už je tradicí v hinské filmografii, nesnaží... Takže je to zase jen jedno velké kliše, tentokrát vykládající posledního Bonda...

Bohužel to ve finále s jasně definovaného akčního tématikou dělá spíše hodně dlouhou a otravnou telenovelu. Kam musí cpát prostě všechno...  Od muzikalu až k milostným drama. Protože tradice...

Možná by v Bollywoodu už měli začít přemýšlet v trochu širším spektru a udělat ze své tradiční formy něco víc stravitelnější i pro západní publikum. Takhle je to stále jen lehce ožužlaný krůtí sandwitch z hutnou dávkou chili s čokoládovou polevou s banánovým sossem. . .

Ale, narozdíl od Wicka který byl pro tento rok pro mě asi tím největším zklamáním... Je Paathan dinamická čistá akce... Která se rozhodně nebere moc vážně. Prostě taková blbina jen pro vaší zábavu... Ale, blbina která baví a nenudí... Narozdíl od Wicka který mě doslova nudil od začátku do konce... Paradoxem, že právě nejvíc v akčních pasážích... Tady to bylo přesně naopak. 

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

david141474

david141474 (hodnocení, recenze)

Sakra to bude perfektní film s velmi peknyma akcnima soubojema, jak nam ukqzal trailer.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

To vyzerá perfektne. Akcia je jak cool tak aj zábavne mimo. Teším sa.

Reklama

Reklama