Reklama

Reklama

Pepsi, tak co bude s tou stíhačkou?

(seriál)
  • USA Pepsi, Where's My Jet?
Trailer
USA, 2022, 2 h 38 min (Minutáž: 37–43 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Pepsi spustí velkou soutěž a dvacetiletý mladík se rozhodne vyhrát hlavní cenu, kterou je stíhačka! Tenhle souboj Davida s Goliášem pak skončí u soudu a vstoupí do dějin. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Stíhačka, do toho nápoj a typ co jen bral reklamu vážně, který mu korporát díky dalším sviním vzal. Takový pěkný boj proti mocným i ve vrchní zaprodané sféře. Je pravda, že stopáž je trochu out,ale zase jste hodně na horách. Trochu je to je vlastně dokument i o kamarádství, kde i tam jsou potřeba peníze, aby se sen o stíhačce mohl uskutečnit. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Přesně toto je cesta, kterou by se měl Netflix vydat a přestat vymýšlet píčoviny na filmovém poli. Odlehčený a zatraceně stylový návrat do 90. let, kdy všichni jen lemtali Coca Colu nebo Pepsi Colu a zvysoka srali na nějaký zdravý životní styl. Souboj mladistvého Davida s korporátním Goliášem je už pouze třešničkou na dortu a hlavně tady vůbec nejde o stíhačku, ale o celoživotní přátelství a boj za pravdu. Always Coca Cola! ()

Reklama

knoxvile 

všechny recenze uživatele

Tohle je jedna z věcí, která děla Ameriku Amerikou. Země neomezených možností. I přes to, že to byla očividná blbost, měla to Pepsi lépe zahrát a nabídnout solidní vyrovnání - zaplatit tak za svojí "drobnou" chybu v reklamě. Souhlasím s ostatními, kdyby měl tenhle "dokument" 2 díly, tak by to bohatě stačilo a mělo by to i lepší celkové hodnocení.  P.S.  Osobně mám z colových nápojů nejradši Dr. Peppera ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Dobře zpracovaný dokument. Nikdy jsem o tom případu neslyšel, takže mě to dost pobavilo. Zajímavější je ovšem přátelství mezi dvěma hlavními aktéry než konečný verdikt, který opravdu nechápu. Pepsi to posrala a měla za to zaplatit - nabídnuté vyrovnání byl výsměch. Borec měl koule, že do toho šel. Pro nás obyčejné mravenečky je to znovu zdvižený prst - nehrajte si s velkými korporacemi! A právě proto se to dít musí. Nebo vám přijde normální, že ženská dostane 2.9 miliónu za to, že její káva je příliš horká a tady v tomto případě chlap ostrouhá? Nonsens. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo ovšem výborný ! Co když jako mladý vysokoškolák splníte jasné podmínky v reklamě o získání stíhačky Harrier, ale velký korporát se začne ihned cukat a vše popírat ? Dokonalá ukázka boje Davida a Goliáše. Po celou dobu je to dobře živý, energický a taky zábavný. Navíc kratší epizody než jak jsme zvyklí. Prostě super, maximální spokojenost a povědomí o případu, o kterém jsem nikdy neslyšel. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama