Reklama

Reklama

Warhorse One

Trailer 1

Obsahy(1)

Při záchranné misi, jejímž cílem je evakuace skupiny misionářů, je během stahování americké armády z Afghánistánu v roce 2021 vrtulník týmu SEAL sestřelen skupinou povstalců. Jeden z operátorů týmu SEAL, nadrotmistr Richard Mirko (Johnny Strong), je vyhozen z vraku a jako zázrakem havárii přežije. Protože zbytek jeho týmu v akci zahynul, Mirko pokračuje v pátrání po misionářích, ale najde jejich vozidlo přepadené a jediného přeživšího – traumatizované pětileté dítě. Mirko nyní musí dítě dovést do bezpečí, zlikvidovat nepřátelské povstalce a přežít brutální afghánskou divočinu. (FunDinDung)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (15)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Púštna hudba, ako keď muezín dojí kozu, sa vo svojej monotónnej repetívnosti pomaly mení na zvuk múch srajúcich niekde v inšaláhovej kobke, kde Američan trpí, pretože ani za dvadsať rokov najmocnejšia krajina sveta nedokázala poraziť pastierov z hôr. A pri tom sraní múch v podstate začína a končí celá akcia. Ešteže tam nebol obraz cisára pána, to by len bolo rošambo! ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda snad za ty hezký oči prcka,jinak to byla utahaná,nezáživná debilita,kterak strejda zachraňuje malou holčičku,vykostí 100 přiblblů,on ani škrábanec,krátká politická přednáška,kdo koho zabijel a kdo a pro co válčí,typický patriocký film,ještě mi tam chybělo,aby holčičku zabalil do americký vlajky....,vlastně ve finále,mě to snad ani nebavilo přetáčet.... ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Johnny Strong a William Kaufman spolu natočili perfektný Sinners & Saints a veľmi dobrý Daylight's End, ktoré aj napriek nižším rozpočtom boli stále kompetentné akčné filmy a preto ma mrzí, že táto ich tretia spolupráca, aj keď v tomto prípade je to záležitosť hlavne Stronga je už extrémne podfinancovaná a na kvalitách filmu sa to muselo prejaviť. Už to viac vyzerá ako youtube video nejakých akčných nadšencov, než skutočný film, technicky je to veľmi slabé, výprava zanedbateľná, tu sa muselo šetriť, kde sa dalo. Ale napriek tomu si ma to dokázalo celkom získať. Johnny Strong je môj obľúbenec, tento typ zádumčivého hrdiny, ktorý vždy koná správne mu skvelo sedí, príde o celý tím a zachráni jediné preživšie dievča a tak sa z toho stane taký jednoduchý akčný survival, ktorý nemá žiadne odbočky a vedľajšie línie, stále sa venuje len tomuto. Len je to predsa až moc jednoduché, stále len hlavný hrdina v tom istom lese narazí na skupinu nepriateľov, po krátkej prestrelke unikne, aby sa s nimi po rozhovore s dievčaťom a veliteľstvom opäť stretol a toto sa opakuje v podstate celý film. Preto trochu nerozumiem tejto dvojhodinovej dĺžke, film sa kľudne mohol skrátiť aj o tretinu a fungoval by rovnako, ale zase nenudil som sa. To puto som im veril a veľmi som im fandil, aby pred islamistami unikli. Na akčnej stránke sa ale dalo popracovať, tvoria ju vlastne iba prestrelky, ktoré sú ale moc stereotypné, stále sa len dve strany ostreľujú na strednú vzdialenosť a islamisti postupne padajú, tu nie je žiadna choreografia ani nápad, efekty výstrelov a priestrelov sú strašne digitálne, tu sa dá pochváliť iba Strongova manipulácia so zbraňami a pár ich tu vystrieda. Až záverečná prestrelka v dedine je čosi lepšia, ale stále to nie je nič, čo by sa dalo chváliť. A okrem toho je tu už len pár mikrosúbojov, ale to sú len pársekundové záležitosti. Čo ale musím veľmi pochváliť je hudba. Tu sa prejavuje, že Strong je hudobník a tak aj pri takomto lacnom filme aspoň má kto zložiť hudbu. A tu sa mi veľmi páčila a dokáže dodať aj emócie. Takže Warhorse one sa dá zhodiť úplne jednoducho a pre väčšinu divákov ani nemá čo ponúknuť, ale ja nebudem až taký krutý, Nenudil som sa, Strong ma baví, to puto som im veril a hudba sa ozaj vydarila. Na to jedno pozretie neľutujem, 54% ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Ještě že vegetol nestihl udělat titulky o víkendu. Aktualizoval jsem tu stránku celej víkend u kamaráda a nakonec jsme sledovali Black Mirror a jsem rád, že jsme si s nim nemohli dojebat víkend. Warhorse One se jevil jako sympatickej hardcore survival a doufal jsem, že i s tim faktem že rozpočet neexistuje, nabídne solidní taktickou akci a nějaké nové elementy - nutno říct že pár prvků se mi líbilo (složení vysílačky, nějaké momenty kdy se zbraň zasekne a potřebuje vyčistit komoru) nicméně na detailech to vůbec nestojí. Je znát, že Strong režíroval akci a že Kaufman zde byl pouze dodatečně a akce je fakt mizerná. Nelogická, netaktická a i dost absurdní. Jak enemáci tak i hlavní postava se nesnaží přechytračit protistranu. Já nejsem žádnej voják a nemám za sebou žádnej tréning, nicméně pokud proti mě stojí jeden týpek co se schovává za šutrem a já mám někde za sebou 50 týpků, tak podpořit svůj tým krycí palbou aby ostatní mohli nepřítele obejít se mi zdá jako to nejzákladnější v ten moment. Tady však mu týpci nabíhaj na ránu, vykukují, skákaj s ákáčkáma jakoby to mělo zpětnej ráz síly parního válce a působí to směšně. Zvuk je naprostá bída, hudba je hlasitější než ty otřesné heroické dialogy, Strong je dost monotonní a je to i přehnaně dlouhé. Mohl to bejt fantastickej hardcore, taktickej survival na styl Ghost Recon: Breakpoint, kde týpkovi bude docházet munice, jídlo i tekutiny nicméně ani pocit nebezpečí zde neexistoval. Neskutečný céčko po všech stránkách. Místo toho aby se vyhodili peníze za tu drahou AR co Strong má s tim holografickým kolimátorem, se mohli ty peníze vložit do solidnější produkce. I One Shot s Adkinsnem neměl rozpočet a natočili fantasticky taktickou akci na pár záběrů. Všechno se to bere ultra vážně a dialogy tzv šustí papírem. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Hlavní role, režie, scénář, hudba, triky, postprodukce, koordinátor kaskadérů a bůhví, co ještě: Johhny Strong. To není vtip, ale realita. Film byl evidentně low budget dělanej na koleně a občas je to na něm dost vidět. Tipnul bych si, že nestál ani půl milionu dolarů. Na straně druhý, na to, že to má zbytečný dvě hodiny, a mohlo to být o 30 minut kratší, to není vůbec nudný. Strong má slušný charisma a ta holčička je roztomilá a není kupodivu otravná, jak bývá v amerických filmech dobrým zbykem. Co se týče akce, je docela slušná a v drtivý většině jde čistě o přestřelky. Takže pokud filmu divák odpustí, že není učesanej jako vysokorozpočtový produkce, mohl by se slušně pobavit. Jinak Kaufman se Strongem museli na tom filmu vyvařit balík. Natočit patriotistickej akčňák za pár šupů a pustit ho ven 4. července je vcelku chytrej obchodní model. ()

Reklama

Reklama