Reklama

Reklama

Warhorse One

Trailer 1

Obsahy(1)

Při záchranné misi, jejímž cílem je evakuace skupiny misionářů, je během stahování americké armády z Afghánistánu v roce 2021 vrtulník týmu SEAL sestřelen skupinou povstalců. Jeden z operátorů týmu SEAL, nadrotmistr Richard Mirko (Johnny Strong), je vyhozen z vraku a jako zázrakem havárii přežije. Protože zbytek jeho týmu v akci zahynul, Mirko pokračuje v pátrání po misionářích, ale najde jejich vozidlo přepadené a jediného přeživšího – traumatizované pětileté dítě. Mirko nyní musí dítě dovést do bezpečí, zlikvidovat nepřátelské povstalce a přežít brutální afghánskou divočinu. (FunDinDung)

(více)

Diskuze

Vecernicek

Vecernicek (hodnocení, recenze)

nenadchne ani neurazí, + krásná příroda, člověk by se tam hned odstěhoval. 

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Lacike

jo strong tvrdil jak moc realistický tohle je, při tom je to místama fakt hloupý. máš pravdu s tou pokorou.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ouwen

Hej, Strong tu občas komicky machruje. Hele, ja som tomuto dal neutrálnych 5/10, takže dvakrát nadšený nie som ani Warhorse One a druhýkrát si to nepustím. Proste taká priemerná tupá strieľačka na ktorej najviac oceňujem to, že to vyzerá ok, vzhľadom na to, že je to vlastne homevideo pár nadšencov.

Strong ma ale dlhodobo serie tou jeho namyslenosťou. Keby mal v sebe trochu viac pokory, tak by mohol točiť lepšie filmy za väčšie prachy.

Preto sa od Kaufmana oveľa viac teším na film Channel.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Lacike

nyní dodávám že terminal list udělal daleko lepší a hardcorovější verzi tohohle filmu kdy hlavní týpek prchá před vojákama a docházej mu suroviny a je fyzicky v rozkladu. to byl myslim pátej díl.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Lacike

Mě naopak přišla dost dynamická protože i jeden náboj do vesty byl docela fatální a úmrtnost hlavních postav byla dost vysoká a nepravděpodobná. Tady Strong jde k helikoptéře i když mu overwatch říká skrz TEPELNÉ SNÍMÁNÍ ŽE NIKDO NEPŘEŽIL A JE TAM 150 TALIBÁNCŮ. Strong na to odpoví "s tim žít dokážu, to zvládnu, pohodička"... prostě wtf?

Tady je právě akce monotonní protože se banda lidí schovává za šutrem a jen tak náhodou to někdo schytá do hlavy protože se naklání.

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ouwen

One Shot u mňa trpí syndrómom Johna Wicka. Je mi jedno jak fantasticky a verne to je natočené po technickej stránke, ale akcia mi pripadá monotónna, nedynamická a veľmi rýchlo ma začne nudiť.

na příspěvěk reagoval Ouwen, Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Lacike

One Shot taky používali airsoftky s digitálními výstřely a udělali to věrneji než to co se předvádělo tady. Absolutně to nechápu.

na příspěvěk reagoval Lacike

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Lacike

Je to levná sračka. Nechápu jak si One Shot mohl dát menší hodnocení - to mělo koordinovanou akci, 16x líp natočenou se solidníma hláškama, větší intenzitou a hlavně zvukově to bylo žrádlo. Tohle je totální bída a ty zbraně působí jak polštářky. Všechno je to tak digitálně zesraný co se týče audia a nemá to žádnej metalickej či basovej zvuk, je to hrozně low volume.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

sniper18

Mě spíš přišlo, že se hraje na heroickou notu a bejt za každou cenu hrdina, než se chovat racionálně v té situaci v tom filmu.

na příspěvěk reagoval Lacike

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Tak toto zase vyplýva z jeho postavy. Občas nejde o to, čo je logické, jednoducho nechcel nechať svojich napospas. Tak toto úplne beriem. Rovnako ako manipulácia so zbraňou. Keď máš raz niečo automatizované, budeš sa toho držať. A v kritických situáciách už úplne. 

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

sniper18

Hlavně i z taktického hlediska se vrátit k vrtulníku, když jeho overwatch má i tepelné frekvence není normální. Když mu říkaj at tam nechodí protože tam je 178 týpků tak at tam nechodí. Nemá nekonečno munice, nemá nekonečno jídla apod.

A ono i to jak tahá za nabíjecí rukojeť se snad už ani nepoužívá. Stačí přebít zásobník a mrsknout do té pušky a to nemám se zbraněmi zkušenosti :)

já nevim, měl si nechat poradit od někoho než to dělat kompletně sám. docela se toho filmu bojim.

na příspěvěk reagoval sniper18

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Jasné, že nestrieľali. Všetko je tu digitálne a často sa ani nezhoduje zvuk streľby so zábleskami zo zbraní. Technicky je to až moc podfinancované. Ale s prestrelkami máš pravdu. Strong si so zbraňami rozumie, to je vidieť, ale je to len také úplne pasívne ostreľovanie dvoch strán. A ani ten obľúbený trademark výmeny zbraní za pišťoľ a následne za nož sa moc nepoužíva, lebo väčšinou je nútený uniknúť skôr, než stihne všetko minúť. 

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

sniper18

Bylo by i fajn, kdyby Johnny měl trošku lepší přístup.

Já co jsem sledoval věci kolem filmu na jeho instagramu, tak si dost všechny věci bere osobně. Jeden týpek napsal, že je blbost aby z tlumičů šel vidět ten plamen. S kamarádem z Ameriky jsme si vyhledali konkrétní zbraň a konkrétní typ tlumiče, co má Strong na své útočné pušce - jeho tlumič je především dělanej aby tlumil zvuk a eliminoval jakejkoliv muzzle flash.

Problém nastal v tom, že Strong se dost nepříjemně opřel do toho týpka co to komentoval a vysmál se mu a tvrdil jak nejvíc realistickej zvuk a projektil byl použitej v tomhle filmu, že osobně na to dohlížel. Mě při tom přijde, že tam je docela dost post produkce a nepůsobí to jako pravá munice, nebo že by stříleli ze zbraní.

Já si myslím, že ta akce z toho co jsem viděl je natočená dost nudně a nekonzistentně a netakticky protože to netočil Kaufman ale Strong. Strong by klidně mohl z toho dělat víc týmovou práci než většinu toho projektu dělat sám, ale chápu to, je to jeho vysněná věc.

na příspěvěk reagoval sniper18

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Smutné vidieť, že William Kaufman a Johnny Strong skoro nikoho nezaujímajú, keď si spoločný film musia natočiť vlastne sami doslova za pár šupov. Technická stránka na úrovni amatérskych youtube videí. Ale aspoň vidno, že to točiť chcú a snažia sa aj s tým málom o čo najlepší výsledok. Ešte že Johnny Strong je výborný herec, ktorý celé dve hodiny nezlezie z obrazu a rovnako dobrý hudobník. Práve hudba tu robí veľmi veľa. Keby im ešte niekto dal aspoň tie zo dva milióny, stále môžu natočiť pecku.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Nicméně ty dialogy působí zbytečně moc profesionálně a roboticky, bere se to až přehnaně vážně a heroicky. One Shot měl solidní chemii mezi partou těch hlavních vojáků a Adkins sem tam řekl fajn hlášku.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Pustil jsem si pár přestřelek.

Vypadá to, že se používají skutečné zbraně, nicméně trošku pochybuju o tom že se použila pravá munice. Johnny má ve filmu fakt drahou AR.

Působí to trošku staticky a nekonzistentně - v jeden moment Strong utíká a jde po něm 50 týpků a pak se jen přestřeluje s párkem cápků. Je škoda, že enemáci jsou totální hlupáci a nesnaží se obklíčit ze stran jednoho vojáka.

Co se týče nějaké manipulace se zbraněma, tak Strong si to dává no a je vidět, že se na roli pořádně připravil. Zvukově je to fakt špičková práce (mám na mysli prostorovost výstřelů a zvuk z tlumiče), nicméně One Shot mi přišel natočenej daleko zajímavějším způsobem a Adkins celkově působil víc přirozeně.

Uvidím co zbytek filmu, docela se těšim :)

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

Občas jsou tam dialogy talibanců, který překládat fakt nebudu. To bych se z toho zbláznil. Jinak to má asi 660 řádků, který půjdou sesekat tak na 460.

na příspěvěk reagoval Lacike

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

To není akční béčko, ale nóbl kinofilm:) To že to má stejný IQ jako filmy od Freda Olena Raye je věc druhá:)

Reklama

Reklama