Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál, ve kterém Harry a Meghan promluví o různých peripetiích, které museli bok po boku překonat od prvního rande až po odchod z královské rodiny. (Netflix)

Recenze (71)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Dokument je evidentně nevhodný nejen pro hysterické fanoušky Koruny, ale překvapivě i pro příznivce Megxitu. Něco nového se dozví pouze emočně nezainteresovaní. Exponovaný vztah je popsán od romantického začátku až po vyhrocený odchod z monarchie. Logicky je nabízen jen pohled Harryho a Meghan, protože má jít o jejich obhajobu a za ty prachy museli něco předvést. Třeba vypustili řadu soukromých videí ze svých společných radovánek. Fňukání britského prince a americké herečky nemusí být každému příjemné, ovšem v jejich bitvě proti perverznímu spojení zpátečnické královské rodiny a agresivního bulváru bych nemohl být na straně osob, které mají na svědomí lidské životy. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Zatímco v prvních třech epizodách se nic zajímavého neděje, tedy pokud vás nezajímají historky, jak se jeden princ seznámil s dívkou svých snů, tak od čtvrté epizody, kdy princ Harry a jeho manželka začali postupně odkrývat celé to nechutné a hlavně již opravdu přežité monarchistické chování královské rodiny, nabral příběh slušné grády. To, že jsou některá média a převážně bulvár banda bezkurpulóznéch hajzlíků, co by pro sledovanost a vyšší náklad zabili vlastní rodiče, kdyby to pomohlo, to známe i od nás. Ovšem přístup královské rodiny a jejich tiskových agentur, je odsouzení hodný. Nejsem rozhodně žádný fanoušek dua H+M, ale to, čím si museli projít, jim rozhodně nepřeji.  Harry mi byl vždy sympatičtější, než jeho bratr a teď je ještě více. Jinak zajímavý počin, byť evidentně účelový, ale to vem čert. Doufám, že se ti britští snoby chytí za nos. 60% ()

Reklama

fixaman 

všechny recenze uživatele

Místní hejty a nízké hodnocení chápu tak, že většina hodnotících hltá bulvár a věří všemu, co se v něm píše. Každopádně asi nejzajímavější pro mě bylo, když jsem si uvědomil, že celá královská rodina se vlastně v ničem neliší od Kardashianovic klanu, jde jim jen o slávu a moc, stejným způsobem k tomu využívají média a neštítí se ničeho. Je dobře, že někdo má konečně koule ukázat na to, jak jsou zkažení. Skvělý dokument. Top komentář: zorrra (Pro monika.lavri: Ááá, potrefená husička se ozvala. Jdi si otevřít Blesk, dezolátko :)) ()

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

No tak títo kokoti ma nasrali kráľovsky! Budem "sebadeštruktívny" v nejakom podivnom raji so záhradou veľkou ako riť a domom veľkým ako tri rite. To nepochopili ten ich "výlet" do kadejakých krajín, trebárs aj tretieho sveta, že ľudia nemajú ani na žrádlo? Chápem, že je to veľký spoločenský nátlak - narodiť sa ako princ a vydať sa za princa, ale mala by som to úplne na háku, kebyže mám možnosť zaobstarať si súkromný ostrov či nejaký mrte loft v meste, a bola by som rada, keby som sa stade už v živote nemusela pohnúť. Takže to ich nasierajúce krákanie som dopozerala iba do tretej časti. ()

saluki 

všechny recenze uživatele

Wtf was that. Cele by se to dalo shrnout do hodinoveho dokumentu, takhle mame sest hodin smutneho piana a brecicich bohatych lidi. Nekdy bylo tak ze 2% zajimave, videt veci z jejich pohledu, ale pak to vzdy zabilo dalsi piano a dalsi breceni. Je to jak verbovani do sekty svate Meghan. Pritom ve skutecnosti muze byt treba fajn zenska..? Hehe ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama