Reklama

Reklama

Kenny Rogers & Dolly Parton: hvězdné loučení

(koncert)
  • USA Kenny Rogers All in for the Gambler
Hudební
USA, 2021, 93 min (Televizní verze: 44 min)

Obsahy(1)

Rozlučkový koncert amerického zpěváka, jehož tvorba výrazně přesáhla hranice country hudby... Více než šedesát let Kenny Rogers rozdával svou hudbou radost fanouškům po celém světě. Jeho hudební pouť zahrnovala více než 30 studiových alb, 24 hitů na prvním místě hitparád, tři ceny Grammy i uvedení do Síně slávy country hudby v roce 2013. Sám Kenny Rogers se v roce 2017 rozhodl uzavřít svou úspěšnou kariéru a jeho přátelé pro něj uspořádali hvězdný rozlučkový koncert v Nashvillu. Umělci, mezi kterými nechyběli třeba Lionel Richie, Reba McEntire nebo Chris Stapleton, připravili Rogersovi překvapení v podobě jeho největších hitů. Vyvrcholení koncertu pak obstarala country legenda Dolly Parton, která si s Rogersem na závěr zazpívala i jeden z nejoblíbenějších duetů populární hudby. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

William_ 

všechny recenze uživatele

Důstojné rozloučení s americkou legendou pop-country a nakonec "Islands in the stream" s Dolly Parto, což byla třešnička na dortu skvělého loučení. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

To je zvláštní, že jako folkař legendu Rogerse ani Dolly neznám, ale jeho hity znám z dětství od táboráků. Koncert na České televizi Art.  Prostřihy na publikum byly jen zdálky, zblízka až v závěru. Vypadá to, že na rozdíl od nás, kde folk poslouchá seniorské publikum malá alternativní skupina mladých to jsou v Americe lidé mezi 40-50 lety a všechno válcuje americký rap. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama