foto

Kenny Rogers

  • nar. 21.8.1938 (79 let)
    Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Kenny Rogers: The First 50 Years (TV film)
2001 Přesný zásah
1994 Hazardní hráč (TV film)
MacShayne: Kdo se směje naposled (TV film)
MacShayne: Vítěz bere vše (TV film)
1993 Rio Diablo (TV film)
1991 Gambler Returns: The Luck of the Draw, The (TV film)
1990 Christmas In America (TV film)
1987 Kenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend Continues (TV film)
1985 Wild Horses (TV film)
1983 Kenny Rogers as The Gambler: The Adventure Continues (TV film)
1982 Příležitost pro šest
1981 Coward of the County (TV film)
1980 Kenny Rogers as The Gambler (TV film)
1975 Dream Makers, The (TV film)
1973 Saga of Sonora (TV film)

TV seriály

2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Duel Citizenship (S05E05)
2003 Reno 911! (TV seriál)
1996 Pearl (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
1986 Throb (TV seriál)
1976 The Muppet Show (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2017 Every 40 Years
2015 Country: Portraits of an American Sound
2014 Music City USA
1997 Behind the Music (TV seriál)
1996 Dolly Parton: Treasures (TV film)
1989 America's All-Star Tribute to Elizabeth Taylor (TV film)
1985 We Are the World (koncert)
1969 This Is Tom Jones (TV seriál)

TV pořady

2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2008 Wendy Williams Show, The (TV pořad)
2006 Foxworthy's Big Night Out (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
Mornings with Kerri-Anne (TV pořad)
1995 Frank Skinner Show, The (TV pořad)
1993 Day in the Life of Country Music, A (TV pořad)
Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1987 Dolly (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Joy of Natural Childbirth (TV pořad)
Kenny Rogers and Dolly Parton: Together (TV pořad)
Larry King Live (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1980 Fridays (TV pořad)
Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)
Solid Gold (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)
1971 Kenny Rogers and the First Edition: Rollin' on the River (TV pořad)
1969 Hee Haw (TV pořad)
The Andy Williams Show (TV pořad)
The Barbara McNair Show (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1967 Rowan & Martin's Laugh-In (TV pořad)
The Jonathan Winters Show (TV pořad)
The Pat Boone Show (TV pořad)
The Smothers Brothers Comedy Hour (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Hudební videoklipy

2001 Coolio feat. Kenny Rogers - The Hustler (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace