Reklama

Reklama

Sometimes I Think About Dying

  • Velká Británie Sometimes I Think About Dying
Trailer

Obsahy(1)

Fran (Daisy Ridley), která ráda přemýšlí o smrti, rozesměje nového muže v práci, což vede k randění a dalším věcem. Jediné, co jim teď stojí v cestě, je samotná Fran. (Tomas.C.1509)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

klasické Sundance drama ve kterém se vlastně nic moc nestane a i když je Daisy Ridley jako uťápnutá Fran, která přemýšlí o umírání, celkem fajn, tak mi to vůbec nic nedalo. Pravda že ani nevzalo, ale počítám že odpoledne už nebudu vědět, že jsem na to koukal...40% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Melancholické a predsa živé, o smrti a pozitívne ladené láskou. Každopádne ďalšia zbytočnosť, pretože dnes je akosi v móde rýchlo urobiť z krátkometrákov celovečerný film, aby sa nejaké prašule na tú prípadnú eutanáziu nazbierali, ale nakoniec nebol upletený z trusu bič, pretože film je o tom istom, len je dlhší. Určite stojí za to radšej venovať 12 minút času na predchádzajúci short movie. ()

Reklama

rivah 

všechny recenze uživatele

Plachá a depresivní Fran myslící ráda o umírání rozesměje nového muže v práci, což vede ke schůzce a něčemu víc. Teď už v cestě si stojí jen sama Fran....Film soutěžil v Sundance, a proto je asi americkou kritikou poněkud přeceněn.(max.50%) ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Snímek Sometimes I Think About Dying si dává hodně na čas, než se rozjede a ukáže, jaký je vlastně jeho cíl. Dává nahlédnout do nitra postavy, jež se světem potácí jako duch a prakticky jen odpočítává dny, než to vše pro ni skončí. Následně se toho stane zdánlivě jen málo, přesto to emocionálně velmi dobře funguje a jako divák jsem se na náladu filmu i hlavní postavy dokázal dokonale naladit. A na to, jak Daisy Ridley byla chabou hereckou volbou v nejmenované bombastické akční sci-fi franšíze, zde v úsporném a niterně uzavřeném módu podává skvělý výkon. Vypustil bych pár snových scén, jinak spokojenost. [Sundance Film Festival 2023] ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Astorii (Oregon, USA) na jeseň 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama