Reklama

Reklama

Darkland: Návrat

Trailer 1

Před sedmi lety Zaid vyhlásil válku kodaňskému podsvětí, aby pomstil svého mrtvého bratra. Jeho sen o kariéře uznávaného kardiologa a šťastném rodinném životě se však rozplývá a Zaid ve vězení trpí ztrátou svého syna Noaha, se kterým ztratil veškerý kontakt. Když Zaida osloví policejní agent a nabídne mu propuštění výměnou za infiltraci do kodaňského podsvětí, Zaid to vnímá jako svou šanci, jak získat zpět zbytky rodinného života, o který přišel. Všechno má však svou cenu a Zaid si uvědomuje, že tím vážně ohrožuje život svého syna. Když se člověk stane součástí podsvětí, existuje pro něj vůbec ještě nějaká cesta ven? (Film Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (10)

Othello 

všechny recenze uživatele

První díl měl trochu problém s tím, že se pokoušel o ty společenské přesahy, dvojka je pak už jen sympatickým pokusem o aktuální gangsterku se všema jejíma klišé, které ale máme rádi. Body to získává za nějakou zvláštní dadcore energy, která sálá z hlavního hrdiny, kterej je snad nejošklivější člověk na světě, ale působí jako ten cool taťka tvýho kámoše, co tě učí nadhazovat a když tě píchne včela, je první na místě s cibulí k potření. Jako hrdina je přitom zvláštně nespolehlivý v dramatických sekvencích, kdy oproti veškerým zvyklostem bere lidem namířený bouchačky prostě z ruky a ze stahovacích pout se prostě vymačká, jako by se nechumelilo. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie pôvodného Darklandu v trošku inej nôte ako predchodca, ale zato s jemne lepšími akčnými scénami. Každopádne ale je to len taká kopírka úspešnejších akčných filmov, kedy vidíme, ako sa dobrý chlapec infiltruje do podsvetia a killuje to tam hlava-nehlava. Nič nové pod slnkom a aj keď Dar Salim je taký dánsky Vin Diesel, nič to nemení na fakte, že tento snímok mi jednoducho prišiel zbytočný a hravo by som sa bez neho zaobišiel. Tú tretiu hviezdu dávam len kvôli Salimovi. 50 % ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Docela fajn 2 filmy s iráckým řízkem Dar Salimem, který byl skvělý v Covenantu od Ritchieho a nejnověji v seriálových Gentlemanech. Máme tu zaděláno na další povedenou severskou gangsterskou trilogii. Není to taková genialita jako Pusher nebo Snabba Cash. Ale jako méně náročná variace na Přání Smrti s Bronsonem. Problém je, že neví jestli to má být zábavný revanše thriller nebo drsná gangsterka a často se to hledá. Bez Dar Salima by to bylo špatný 6,5/10 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dánové si tady nabíhají na slušnou trilogii. První díl byl více Punisher style, ale i druhý díl mi velmi sednul. První půl hodina se odehrává v Dánské věznici a to dokáže diváka přikovat k obrazovce okamžitě, poté po domluvě s policii má za úkol se infiltrovat do arabského gangu a je propuštěn a tu se tempo lehce zpomalí, aby to v závěrečné 40 minutovce zase slušně akčně nakoplo. Dar Salim hraje výborně, ikdyž je to dějově předvídatelné, tak to divák přesto žere a povedli se i záporáci, kde těm arabským šmejdům divák přeje jen smrt. Jsou tu i slušně napínavé sekvence a fighty jsou taky příjemně drsné, takže za mě opět spokojenost. 75% ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Přímočarejší a fous zábavnější než jednička. Bez zbytečného přikrášlování ((NE)podpora ze strany policie ve chvílích nouze a bez rádoby "Rocky" momentů, u kterých mi cukal koutek v jedničce). Pocitově by Zaidův příběh zasloužil trilogii, přičemž by jeho finální rozuzlení mělo jít ve šlépějích dvojky a v navozeném "Punisher" stylu ukázalo, kam až může člověka schopného adaptace, jedno špatné rozhodnutí dostat - 65%. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama