Pět divokých holek a jejich žhavá talk show. Nenechte si ujít smršť drbů a emocí! Láska, vztahy, skandály a všechno, co vás baví. (TV Barrandov)
Neumím si představit člověka (a asi ani nechci), pro kterého je tahle "show" koncipována. ()
Větší bizár jsem snad neviděla, ale musím říct, že u Valentýnského dílu jsem se i upřímně zasmála. ()
Úplné dno ()
"Odpad" je eufemismus. Přiléhavější by bylo "žumpa"´nebo "stoka". ()
Když dospělé ženy zajímá to co základoškolačky nebo středoškolačky a ještě ke všemu hnípou v televizi barrandov, tak už asi větší televizní dno být nemůže. ()
Další televizní skvost od TV Barrandov. Pět totálně nesympatických, přemaštěných, arogantních, tupých čarodějnic co řeší totální h***a. Výběr hostů nemohl být lepší. Jako ShopaholicAdel.. dobrej bizár. 0% ()
Dělal jsem si prdel. Tento pořad je strašná žumpa. Doslova jsem neslyšel ani o jedné z účinkujících, mám dojem že Barrandov v rámci low - budgetu posbíral nějaké maminy z kaváren v nákupácích. Gratuluji k novému dnu na ČSFD - 0% 😍 A ZDRAVÍM STANISLAVA LUKEŠE 😘😘🥰 ()
Na toto je odpad! málo... Prostě je to sračka z produkce TV Barrandov....! ()
Splňuje to standard nastavený morálním mrzákem Soukupem. Pět divokých holek? To jako fakt? A ta ufuňená obézní matrona se k nim řadí taky? Tohle je přenesení pojmu “naleštená bída” do reálné podoby. ()
Původně jsem chtěl napsat normální recenzi, ale dospěl jsem k tomu, že si to tento pořad ani nezaslouží. Takže ve zkratce - další z řady srá*ovin z produkce TV Barrandov, v hlavní roli mj. Standa v paruce. Nemám absolutně slov. Dno, odpad. ()
Tento paskvil se nedá ani bohužel slušně komentovat,raději bych napsal několik desitek sprostých slov!!!!!🤢🤮🤮 ()
Tragédie! ()