Reklama

Reklama

Úlet středního věku

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádky konečně vyrazí na výlet, který naplánovaly kdysi dávno na střední škole. Nikdy by je ale ani nenapadlo, na co a taky na koho cestou narazí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Taký typický road movie o 4 ženách, ktoré unavujú domáce stereotypy a vyrazia na cestu k moru. Cestou sa samozrejme naskytnú rôzne prekážky, ktorým musia čeliť ... a napokon aj nebezpečný gang. Nebolo to úplne na zahodenie, ale mnohé veci mi prišli prvoplánové. Bolo tu zopár dobrých scén, dokonca aj vtipných, ale ako celok taký vlažný priemer. Ale za to mexické prostredie to napokon zaokrúhľujem k 3* (inak by to bolo len za dve) ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Úlet stredného veku sa v tomto prípade dá označiť aj ako slepačí úlet a napriek tomu, že tu uvidíme aj reálneho kohúta, tak tie sliepky v hlavnej role ich prudko predbiehajú. Dajú sa tu nájsť humorné situácie, ale viac je takých extrémnych s tlačením píly, taký humor pre humor, hlavne prdiace vtipy nevyzerajú dvakrát originálne. Celkový dojem: Hysterická komédia s niektorými herečkami, na ktoré sa dá pozrieť, ale nesmú otvoriť ústa. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Tak ano je to nenáročné dílko, ale dá se zhlédnout úplně bez problémů. Navíc se nám mexické MILFky předvedou ve velmi pěkném světle a jejich taneční kreace si také zaslouží odměnit. Ani jednu z hlavních představitelek neznám, ale zřejmě mají odehráno své a jejich herecký výkon je také úplně v pořádku. Navíc stopáž je únosná a než by začal film diváka nudit je konec. Takže ano. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Lehka sladka komedie o zenach "neurciteho veku"  ktera neni moc zabavna, zato je predvidatelna. Pekny zmatek a kazda postava je stupidni. Neplytvejte casem, pokud se neucite spanelsky. Je tu absurdni humor. Obcas narazite na zabavnou scenu jako nevydareny houbovy vylet nebo automobilove nehody. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Mexico City. (Arsenal83)

Reklama

Reklama