foto

Paola Nuñez

  • nar. 8.4.1978 (41 let)
    Tijuana, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mizerové navždy
2019 La Boda de la Abuela
2016 El cumple de la abuela
2014 Dariela los Martes
Mexican gangster
2013 Deseo
Detrás del Poder
2011 Los Inadaptados
2010 Bez ní
Depositarios

TV seriály

2019 The Purge (TV seriál)
7:01AM (S02E10)
Hail Mary (S02E09)
Before the Sirens (S02E08)
další epizody (10)
The Son (TV seriál)
Ten Dollars and a Plucked Goose (S02E02)
Numunuu (S02E01)
2017 The Son (TV seriál)
Scalps (S01E10)
The Prophecy (S01E09)
Honey Hunt (S01E08)
další epizody (10)
2007 Mientras haya vida (TV seriál)
2005 Amor en custodia (TV seriál)
2001 Jako ve filmu (TV seriál)
Lo que callamos las mujeres (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Dariela los Martes

Producentská filmografie

Filmy

2014 Dariela los Martes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky