Reklama

Reklama

Počkám na další

(neoficiální název)
  • Francie J'attendrai le suivant... (více)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Romantický
Francie, 2002, 4 min

Obsahy(1)

Děj se odehrává v metru. Devětadvacetiletý muž promlouvá k lidem v metru o tom, jak je pro něj těžké navázat vztah s nějakou ženou a snaží se touto cestou nějakou ženu najít. Společně s ním cestuje také dáma ve středním věku, kterou jeho promluva velice zajímá. (renegrido)

Recenze (34)

moviefilm 

všechny recenze uživatele

Čo ja viem...?Bolo to skvelé, no režisér nedokáže geniálne navodiť atmosféru, ktorú som cítil napríklad na konci Predčítača. A na druhej strane...Keď tu vidím tie vynikajúce hodnotenia, tak by som sa chcel všetkých, ktorí dali to vysoké hodnotenie opýtať:Keď film skončil tak, ako skončil a vy ste dali také hodnotenia, tak ako inak mal skončiť, aby sa vyhol klišé...? Ale nechcem nikomu ničiť (preňho) excelentný filmový zážitok... ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Síla - až mě trochu píchlo u srdce. Hodně, hodně hnusný... _____(edit po letech) Doufám, že já už vystupovat nebudu muset, Honzo :) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* tak co napsat k tomuto kraťasu, aby se moc neprozradilo a zároveň nalákalo? Asi stačí jen to, co je v obsahu a raději nečíst žádné komentáře. Rozhodně nápadité a netradiční pojetí romantiky, které překvapí. A pointa za ty čtyři hvězdičky stačí. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je-li mezi vámi některá, která sdílí můj pohled na lásku, stačí, když vystoupí z metra." Pokud tě, chlapče, baví dělat z lidí pitomce, tak bych přivítal druhý díl, ve kterém by ti ta obalamutěná paní našlehala vejce. To by mne asi bavilo o něco víc. Na tomto kraťasu mě totiž opravdu pobavila pouze ta slovní přestřelka mezi "naivním" hledačem lásky a zasloužilým ženáčem. ()

Zajímavosti (1)

  • Film vznikl na základě scénky herecké společnosti, kde hrál i Thomas Gaudin. Scénka se původně jmenuje „Žebrák lásky“, kterou společnost předváděla ve veřejné dopravě. Thomas Gaudin si zahrál ve filmu postavu mladého muže. Film získal několik cen ve Francii i v zahraničí. (Magyje)

Reklama

Reklama