Reklama

Reklama

Letíme 2

  • Německo Überflieger - Das Geheimnis des großen Juwels (více)
Trailer 10

Obsahy(1)

Malý vrabčák Richard stále žije se svou rodinkou čápů, která ho vychovala. Tak jako každý rok se chystají přezimovat u Velkého jezera v severní Africe, a Richard se těší, že letos poprvé povede celé čapí hejno právě on. Jenže řada starších mu to nedovolí, což odvážného vrabčáka rozzlobí a rozhodne se letět na vlastní pěst. Dostane se do dalekého pouštního města, kde potká vrabčici Samii a její kamarády, které drží v zajetí chamtivý páv Zamano. Jediný způsob, jak je může zachránit, je vyřešit hádanku a najít Velký Klenot, který již Zamano a jeho služebníci velmi dlouho hledají. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 10

Recenze (3)

Koda 

všechny recenze uživatele

Letíme 2 je výborný animák, u kterého jsem nic moc nečekal a šel jsem na to jen z principu, že se hlavní hrdina jmenoval úplně stejně jak já, a i tak jsme se s kámošem plácali smíchy. Byl to dobrodružný, svižný, celkem jednoduchý příběh, a ten přihřátej papoušek to tam nejvíce rozbaloval a nadabované a zazpívané písničky rozhodně stály za to. Překvapilo mě, že místo toho, aby šéfovali ti 2 pelikáni, tak si vedení vzal celkem ne moc náročný páv. ()

Biopler 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka vizuálu, krásny animák, jemne ruší hlučná hudba. Funny príbeh, ktorý však po scenáristickej stránke nie je veľmi vhodný pre deti. Je to k počudovaniu keď spolu so synom okolo školského veku počúvame frázy ako "OMG, čo robíš?", "My sme starí drsňáci, dáme vám do držky" a pod. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Moje pripomienky, ktoré som napísal k prvej časti tohto animáku, platia aj pre pokračovanie príbehu vrabčáka Richarda. V podstate sa jedná o rovnaké kvality, ako v prípade predchádzajúceho diela. Ľahký animák spíš pre menších divákov na jedno Nedeľné popoludnie. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama