Reklama

Reklama

Letíme 2

  • Německo Überflieger - Das Geheimnis des großen Juwels (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Malý vrabčák Richard stále žije se svou rodinkou čápů, která ho vychovala. Tak jako každý rok se chystají přezimovat u Velkého jezera v severní Africe, a Richard se těší, že letos poprvé povede celé čapí hejno právě on. Jenže řada starších mu to nedovolí, což odvážného vrabčáka rozzlobí a rozhodne se letět na vlastní pěst. Dostane se do dalekého pouštního města, kde potká vrabčici Samii a její kamarády, které drží v zajetí chamtivý páv Zamano. Jediný způsob, jak je může zachránit, je vyřešit hádanku a najít Velký Klenot, který již Zamano a jeho služebníci velmi dlouho hledají. (Forum Film CZ)

(více)

Recenze (3)

Koda 

všechny recenze uživatele

Letíme 2 je výborný animák, u kterého jsem nic moc nečekal a šel jsem na to jen z principu, že se hlavní hrdina jmenoval úplně stejně jak já, a i tak jsme se s kámošem plácali smíchy. Byl to dobrodružný, svižný, celkem jednoduchý příběh, a ten přihřátej papoušek to tam nejvíce rozbaloval a nadabované a zazpívané písničky rozhodně stály za to. Překvapilo mě, že místo toho, aby šéfovali ti 2 pelikáni, tak si vedení vzal celkem ne moc náročný páv. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Moje pripomienky, ktoré som napísal k prvej časti tohto animáku, platia aj pre pokračovanie príbehu vrabčáka Richarda. V podstate sa jedná o rovnaké kvality, ako v prípade predchádzajúceho diela. Ľahký animák spíš pre menších divákov na jedno Nedeľné popoludnie. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Biopler 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka vizuálu, krásny animák, jemne ruší hlučná hudba. Funny príbeh, ktorý však po scenáristickej stránke nie je veľmi vhodný pre deti. Je to k počudovaniu keď spolu so synom okolo školského veku počúvame frázy ako "OMG, čo robíš?", "My sme starí drsňáci, dáme vám do držky" a pod. ()

Reklama

Reklama