Reklama

Reklama

Kill Her Goats

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Audra (Arielle Raycene) dostane ako darček vysnívaný dom, no čoskoro sa z neho stane živá nočná mora, keď prídu nepozvaní hostia, ktorým sa nový majiteľ domu naozaj nepáči. (Arsenal83)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Čo je toto za film? Na začiatku dvojitá vražda, veľa krvi, roztrhané hrdlo, žiadna emócia strachu. Nenadchlo ma to, lebo to bola predzvesť nezmyselného hlúpeho vraždenia a také filmy už ma nebavia. Lenže potom sa to zmení na nudný "dokument" o troch slečnách a ich prsiach. Úplne zbytočný filmový počin. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, chlapi, že byste již všichni byli ve věku, kdy vás vnadná dívka nechává chladným? Ano, jako film stálo tohle za vyliždíru, ale holky byly hezké a to co ukázaly také. Za to si zasloužily po dvaceti procentech, což dá dohromady, čtyřicet, že jo. Po nějakém čase sledování tohoto hororu, ehm, jsem to už bral jako přehled erotických klipů. A ten se povedl. Nu a na konci je dokonce překvapení. Což mne překvapilo. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Že vraj slasher, ale taký, že ho asi treba preložiť doslova z angličtiny, pretože zabiť jej kozy, znamená fakt, že kozy. Celý film je zameraný len na herečky, ktoré sú ochotné ukazovať svoje telo a dlho a poriadne detailne, čiže namiesto hororu ide skôr o erotický film, kde by som sa nečudoval, ak by režisér mal na kamere zaschnuté kilá semena. Tragický film, kde každá behá bez podprsenky po pláži, spí bez podprsenky, chodí po byte bez podprsenky, pozerá von oknom nahá, každá sa aspoň párkrát osprchuje, aby bolo všetko vidieť aj namokro, aj keď náhodou nejakú zavraždia, tak si ešte rýchlo stihne vyzliecť tričko. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Může letos vyjít horší horor než medvídek Pů krev a med? Může a je to tohle. Rovnou to vyspoileruji jelikož něco tak blbého se nevidí.  Ženská se stěhuje do baráku co dostala od otce za úspěšně složenou maturitu tam za ní dojdou dvě její kámošky následně se tak 50 minut nic neděje jen si vykecávají a podívají se na horor do toho se jim ještě zdá , že je na hřbitově někdo nahání. Pak jedné něco olízne nohu a ona začne vyšilovat , že to je té co má ten barák pes ačkoliv ho nikdo neviděl ona jí pak vysvětlí , že sice psa má , ale nevzala ho sebou tak ho hledají ačkoliv ví, že tam není (jsou blbé ano jsou) pak otevřou dveře a vyběhne na ně koza (byla tam celou dobu nevíme) tak ji vypustí ven a naběhnou na nich asi 2 maníci v maskách kozlů . Jejich kamarádka mezitím spí a umře ( nic neukážou paradoxně to vypadá na nejzajímavější smrt) a oni vyběhnou ven jedna se chce pro ni vrátit jelikož neví jestli žije a řekne té druhé ať počítá do 180 a pak pokud se nevrátí uteče bez ní řeknete si schová se někde a bude čekat tam chyba lávky stojí před tím barákem všem na očím a počítá (je blbá ano je) pak kamsi  jde a zemře taky. Pak se tam objeví z ničeho nic jedna její kamarádka co ji opustil přítel a do toho jí zemřel otec a jeden z těch maníků nahání i ji ona ho praští láhví vína a on omdlí i přesto mu jede motorová pila (co to je za píčovinu?)  . Pak ta její kamarádka zabije posledního z těch dvou (předtím ta druhá zabila prvního) což je náhodou jeden z jejich bývalých  a zjistíme, že chce zabít i tu svou kamarádku tak ji taky zabije vzápětí se objeví další její bývalý co má novou holku a nahání tam ty kozy (kde se tam vzaly a proč to dělají  nevíme) ona jich objeví a zabije je taky. Vše bez vysvětlení nevíme kdo to byl o co jim šlo nevíme o co šlo jí nevíme taky přitom by stačila pointa , že si ty 2 najala , aby ty 3 zabily s tím že ona jich pak zabije a bude třeba hrdinka na ty ostatní dva by narazila náhodně a zabila by je taky tohle by trochu smysl dávalo, ale to ne  . 0 procent ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Snáď najjebnutejší horor posledných minimálne 2 rokov. Steve Wolsh, režisér sračkoidného hororu "Muck" opäť zahviezdil. Nedávno sme mali v kinách zmutovaného medvedíka, tak prečo to neskúsiť s kozlom? Prvú hodinu sa nedeje absolútne nič, zase na druhej strane ma to aspoň spočiatku trochu bavilo, lebo sledovať tri sexi pipinky, ktoré každú chvíľu vyvaľujú kozičky, tiež nie je na zahodenie. Teda, aspoň pokým neotvorili ústa, dialógy radšej nekomentujem. Ale hodina je až príliš dlhá doba a extrémne som sa nudil. Potom film zaujal niektorými gore scénami, ktoré napriek evidentne nízkemu rozpočtu prekvapili, lenže celé je to fakt strašne hlúpe, a v závere už ide film s IQ do úplného mínusu. Nie je to síce úplný odpad, ale nadhodnocovať to len za tých pár stoporených bradaviek, prdeliek, či striekancov krvi sa mi akosi nechce. ()

Zajímavosti (2)

  • Film bol natočený na mieste Cape Cod v Massachusetts. Natáčanie sa uskutočnilo ešte v októbri 2015. (Arsenal83)
  • Do závěrečných titulků jsou vloženy nepovedené scény. (pornogrind)

Reklama

Reklama