Reklama

Reklama

Catch Your Breath

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Velká Británie, 2022, 9 min

Recenze (5)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Academy Award Winner! fuuuck!! Atmosférická hororová lahoda říkajíci si o celovečerák! Velmi fungující teen kraťas o dvou bratrech, kde jeden přesvědčí druhého, aby povolal ducha místní legendy a poradí mu, že když zadrží dech, tak mu entita nemůže ublížit. Funkční nápad lehce podobný Lights out, śkvělé ztvárnění Entity, mrazivá a hutná atmosféra. Mráz v zádech zajištěný. Fakt dobré. 8/10. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Za mě to zase tak dobrý není. Polovina stopáže spíš nuda. Na kraťas dostačující ale nedokážu si představit, že by tahle story utáhla celovečerák tak aby měl větší úspěch. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Zas tak odvařený z toho nejsem, ale musím uznat, že na to, o jak levné short béčko jde, to špatné není. Nápad v jádru nikterak originální, ale v detailu potěší, na kraťas zkrátka taková fajn blbinka, ale bohužel ani atmosfericky, vizuálně nebo hororově mě film více nezasáhl. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ustráchaného tínedžera Andrewa presvedči jeho starší brat Mike aby sa pokúsil v opustenom dome vyvolať ducha miestnej legendy "The Lady Beneth". Aby Andrew nevyzeral ako sračka tak výzvu príjme...toto je jeden z prípadov kde by sa pri troche snahy dal vytvoriť veľmi solídny teenage horor o dĺžke 80 minút, avšak bolby zrejme pod hranicou 50%, takto výborne natočených necelých 9 minút má dobrú atmosféru a jedna sa o jeden z tých lepších kraťasov. ()

Reklama

Reklama