Reklama

Reklama

Vražda mimo sezonu

  • Německo Out of Season (více)

Obsahy(1)

Mladý tulák Pierre Walker se rozhodne přečkat zimu v malém klidném letovisku. Setkáním Pierra s krásnou Kelly se spustí série podvodů, násilností a vražd mezi obyvateli městečka. Kelly Pierra seznámí se Simeonem - všehoschopným lumpem, který mu nabídne ,,práci" bezpečnostního očka při loupežích. Během jedné akce se Pierre dostane do rukou nebezpečného zločineckého bosse Harryho, který mu ukáže, jak se zákon překračuje ve velkém. Pierre se tak ocitá na horké dráze, která vede do propasti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

numi 

všechny recenze uživatele

Příliš rozvláčné, zdlouhavé a přesto trošku nedotažené a trošku neúplné. A když děj nabere zajimavé obrátky, tak film zase nabere tempo a rychle skončí. Ocenil bych to spíše obráceně... Dominique Swain už dávno ztratila svou "lolitovskou" krásu a společně s ní ztratila i hereckou jistotu. Dennis Hopper si libuje v nevýraznosti a tak nadchne jen Gina Gershon, která opět dostala roli na tělo. Out Of Season (český název Vražda mimo sezónu) je film, který jste už mohli vidět stokrát na některé z našich komerčních stanic. Stále jedno a to samé dokola. A ještě ne zrovna příliš zajímavě. [říjen 2005] ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Slabo natočený film o tom, ako starec predáva svoje „nezákonné vedomosti“ mladíkovi. Aspoň prítomnosť G. Gershona potešila. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tyhle zlodějsko-vztahové „romance“ mám docela rád. Problém je, že si jsou mnohé docela podobné a trošku neoriginální. Tady je ta zápletka až moc okatě vymyšlená, než aby vypadala alespoň trochu realisticky, strašně tady funguje osudová a nevyhnutelná náhoda, která vám dojde strašně brzy a trošku pokazí celkový dojem. To rozvláčné tempo vadí asi nejméně. Ale najdou se i světlejší okamžiky (každý s Dominique :-)). 2,5* ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama