Reklama

Reklama

Los habitantes

Trailer

Obsahy(1)

Emiliano (Jorge Luis Moreno) se po nehodě vrací do Monterrey, kde se setkává s duchy svého nového života. (FunDinDung)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Duchařiny až tak úplně nemusím, protože většinou nebývají příliš strašidelné. A pro tuhle to platí, má však zajímavou pointu, od jejíhož vyzrazení dostane film konečně trochu spád. Emiliano se snaží přijít na to, proč vídá v novém domě duchy, nebo zda jde o halucinace, které se mohou projevit při určitém poškození mozku. A jelikož měl před pár lety těžkou autonehodu, bylo by to logické. Už proto, že jeho žena ani dcerka duchy nevidí. Je tu ovšem jedno velké ale. Nevadí mi pomalé filmy, pokud jsou zajímavé, případně drží napětí. Tenhle není pomalý, nýbrž utahaný. Chvílemi se vleče nekonečně a to mě nebaví. Velmi dobrá kamera, solidní hudba a ucházející lekačky, kdy nedocházelo k výstřelům z děla, což kvituji. Celkově jde o průměr, na nějž se brzy zapomene...škoda. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Většinu času nezáživný a nezajímavý film s nezajímavými (a většinou i nesympatickými) herci i herečkami, unylý, utahaný, s "televizním" vzezřením, aby ho v poslední čtvrtině jakž jakž zachránila jakž takž zajímavá zápletka. Ale kvůli nevýraznému obsazení, slabému scénáři i nenápadité režii ve mně Los Habitantes i přes onu zápletku zanechali podprůměrný dojem a namísto v mém exteráku skončí v mém odpadkovém koši. EDIT: To "utahaný" kolegy darkrobyka čtu až teď, fakt neopisuju. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chlap s rodinou se nastěhuje do nového bytu, kde začne vídat duchy, což zprvu připisuje nehodě, kterou před lety prodělal. Ale jak se ukáže, všechno je trochu jinak. Celkem sympatická rutinní duchařina, která sice postrádá tempo či výraznější lekačky, ale uchovává si po celou dobu mysteriózní nádech, který zdatně podporuje solidní hudební podkreslení. Vyšlo to i herecky. Mínusem je nulová invence, kterou se tvůrci snaží zvrátit závěrečným twistem, ale ten byl podle mě celkem očekávaný. Snadno zapomenutelné, ale za vidění to i tak stojí. 60% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak najprv to vyzeralo ako štandardná ducharina, ktorá ide v zabehnutých šľapajach. A to doslova, všetko o čo sa film pokúsil, už bolo niekde inde a tak som si začal hovoriť, či to nebola strata času. A nebola, lebo ako sa film prehupol do druhej polovice, konečne začal odkrývať všetky karty a s duchariny sa rázom stala solídne vypointovaná dráma. Viem, že niekde som niečo podobne už videl, ale aj tak tá nehoda bola šokujúca a emotívna. Film celkom slušne ubieha a aj keď obsahovo sa takýchto filmov za rok rodí celkom dosť, má určite aj tento čo ponúknuť. Hlavne kvôli technickej stránke, hercom a aj kamere. Ale má aj jedno veľké negatívum a to je u mna to, že ja si naň za niekoľko dni ani nespomeniem a dôvod je jednoduchý, moc sa neodlišuje od podobne ladených filmov. Slabé 3*. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Emiliano, vzorný manžel a otec, začne trpieť halucináciami a vidieť duchov. Najprv si myslí, že sa pomiatol, no potom začne pátrať po minulosti svojho domu a odhalí nejaké to prekvapivé zistenie. Celý horor vlastne stojí na jednom zvrate, ktorý síce zafunguje, vďaka čomu je film aspoň celkom zaujímavý, ale čo sa týka samotného strašenia, patrí podľa mňa skôr k tým menej výrazným. Pozrieť sa dalo. ()

Reklama

Reklama