Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Arnolda pronásledují média, má na krku skandál, a navrch trable v manželství. Přesto se jako kalifornský guvernér rozhodne dělat politiku jinak. (Netflix)

Recenze (15)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem posúdiť, nakoľko bola politická časť hodnoverná, ale veľmi sa mi páčilo, že tvorcovia nevynechali Arnoldonovu neveru a Schwareznegger sa k nej postavil čelom. Zároveň ma dojalo, ako citlivo hovoril o svojom zosnulom bff Franco Columbovi. Mám pocit, že v poslednej časti Arnold konečne nehral takého machra a zletel trochu na zem. V tejto polohe mi je osobne oveľa viac sympatickejší, než keď zo seba tlačí príručky motivačných citátov. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když to dokázal Reagan, proč by se nemohl hned do nejvyšších pater vydrápat i Arnie? Kdysi mu přece taky říkali, že nikdy nebude hercem, tak proč by teď nemohl být guvernérem Kalifornie? Holt když je něco „nemožné“, o to víc se pro to Arnold nadchne. Kdysi blízký přítel Nixona, Reagana nebo Bushe staršího měl hvězdný lesk, obří charisma i cit pro komediální timing, prostě ideální kombinaci. Republikán, který chce spolupracovat s demokraty. Každopádně v případě chlapíka, který hlavně na stříbrném plátně kosil nepřátele, nebude politika nikdy tak cool. Zdaleka nešlo jen o pochybnosti, že si natluče či že na to jednoduše nemá. Navíc se velmi krátce před volbami objevily články ukazující na to, že měl v minulosti obtěžovat nebo urážet nemalé množství žen. Nějak zvlášť to nekomentuje, omezí to na pouhé, že „jednal špatně“. S kandidaturou uspěl, ale postupně ho bylo všude moc, chyběla mu trpělivost, zkušenosti. I o další skandály se jen otře, pokrčí rameny a hovoří dál: hlavně o množství vítězství. Víc prostoru nakonec dostává až jeho dlouho utajovaný mimomanželský poměr s hospodyní – to už asi nešlo couvnout, když z románku vzešel synek. Jinak se ale neustále hladí po tváři (stejně jako všichni okolo) a skutečně na dřeň nikdy nejde ani on, ani tvůrci. Slabší čtyři hvězdy. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po rozpačitej druhej časti prichádza tretia, ktorá dôstojným a miestami až dojemným (Franko Columbu) spôsobom uzatvára Arnoldov život, kariéru atď. Príjemne ma prekvapilo, že Arnold sa priamo a pomerne otvorene vyjadruje k veciam, ktoré by bežným hollywoodskym hviezdam neboli po chuti. Berie to štýlom: no tak sa stalo, bolo to takto a takto, čas už nevrátim. Ostatne, čo iné mu zostáva? Ak nechcel byť za kreténa, bolo toto asi jediné normálne, pragmatické riešenie. Ale aj zaň dole klobúk, mnohí by takejto sebareflexie neboli schopní a je vlastne fuk, či je predstieraná, alebo úprimná. Páči sa mi myšlienka byť užitočný, nech má človek akúkoľvek zlú náladu, ale objektívne treba dodať, že na svete existuje len málo takých frajerov, ako Arnie, že sa tým dokážu riadiť aj v realite. ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kandidatura na guvernéra poznamenaná odhaleným sexuálním obtěžováním, vládnutí Kalifornii a manželská krize kvůli nevěře. Za obtěžování se Arnie omluví, za nevěru se kaje a sympaticky uvede na pravou míru i své self-made manství. Je hodně fajn vidět člověka, který toho tolik dokázal, a ve svém věku má nad sebou a svou kariérou/životem takový nadhled. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl se věnuje jeho politické kariéře, o které jsem toho moc zpočátku nevěděl. Je obdivuhodné, že Arnold se stal kulturistou, hercem a politikem během jednoho života. Tahle role mu asi slušela nejméně. A i když byl zpočátku v Kalifornii oblíbený, tak přeci jenom o spoustě věcí nevěděl, jak se mají dělat. Konec dokumentu ovšem hezký, inspirativní a dojemný. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Vůz, ve kterém Arnold Schwarzenegger jede v úvodu epizody, je Steyr-Puch Pinzgauer. Jedná se o rakouský vojenský terénní speciál vyráběný v letech 1971–2000. (sator)

Reklama

Reklama