Reklama

Reklama

Arnold

(seriál)
  • USA Arnold
Trailer

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Slavný kulturista, úspěšný hollywoodský herec a taky vlivný politik. Osobní dokument o pestrém životě a kariéře uznávaného Arnolda Schwarzeneggera. (Netflix)

Recenze uživatele tomik99 k tomuto seriálu (3)

1. část: Sportovec (2023) (E01) 

Naprosto dokonalý dokument a úvodní díl do světa kulturistiky. Asi jsem si nikdy nedokázal představit, co stojí za fenoménem Arnold Schawrzenegger. Není to ovšem jen skvělý dokument, ale musím pochválit i výpravu a styl, jakým je seriál vyprávěn. Naprosto úžasné. ()

2. část: Herec (2023) (E02) 

Co si budeme povídat - většině lidem se nepovede to, čeho dosáhl Arnold. Aby se kulturista s krkolomným vyjadřováním dokázal vypracovat na áčkového hollywoodského herce, tak to už se asi dnes nestane. A pokud jo, tak za hodně dlouho. Arnold byl ve správný čas na správném místě, ale i to se počítá. I když nejsem fanouškem všech jeho filmů, tak rozhodně má něco do sebe. ()

3. díl: Američan (2023) (E03) 

Poslední díl se věnuje jeho politické kariéře, o které jsem toho moc zpočátku nevěděl. Je obdivuhodné, že Arnold se stal kulturistou, hercem a politikem během jednoho života. Tahle role mu asi slušela nejméně. A i když byl zpočátku v Kalifornii oblíbený, tak přeci jenom o spoustě věcí nevěděl, jak se mají dělat. Konec dokumentu ovšem hezký, inspirativní a dojemný. ()

Reklama

Reklama