Reklama

Reklama

Arnold

(seriál)
  • USA Arnold
Trailer

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Slavný kulturista, úspěšný hollywoodský herec a taky vlivný politik. Osobní dokument o pestrém životě a kariéře uznávaného Arnolda Schwarzeneggera. (Netflix)

Recenze uživatele Kaka k tomuto seriálu (4)

Arnold (2023) 

Výjimečně komplexní biografie jednoho z nejvlivnějších umělců současnosti, který vynikal svojí ambiciózností a velkými plány, které se mu povedly přetavit v realitu. Působivá zpověd legendy, která je věcná, přímá a dobře uchopena. 3 hodiny s Arnoldem utekly jako nic. ()

1. část: Sportovec (2023) (E01) 

Chytře pojaté, inteligentně namluvené, poutavě odvyprávěné. Arnold, zdá se, konečně natočil pořádný dokument, který popisuje všechny 3 jeho největší achievementy. Většina se určitě těší na dvojku, ale i jedničku je zajímavé sledovat. Jde pečlivě a pomalu a chronologicky dopředu a ukazuje Arnolda na vrcholu svých fyzických sil jakožto mr. Universe a Olympia. Jako sonda do tohoto specifického sportu v sedmdesátkách je to dobré, jako příběh legendy také. ()

2. část: Herec (2023) (E02) 

Příliš komplexní téma na to, aby byla stopáž pouze jednu hodinu. Spousta věcí, momentek a informací se proletí příliš rychle a mnohdy klíčové situace jen kloužou po povrchu. Chtěl jsem více info o tom jak probíhalo natáčení T2 nebo True Lies, ale druha epizoda je v takovém tempu, že je tam toho hodně, ale nic pořádně. Díky tomu o trochu horší než jednička, ale stále úctyhodná práce. ()

3. díl: Američan (2023) (E03) 

Nejméně zajímavá epizoda o nejméně zajímavém tématu. Přece jen politika nikdy nebude tak cool jako bodybuilding, nebo filmový průmysl. Je ale zřejmé, že Arnold zanechal silnou stopu i zde. Silnější, než rekapitulace jeho politických úspěchu bylo jeho závěrečné bilancování chyb, kterých se dopustil. ()

Reklama

Reklama