Reklama

Reklama

Arnold

(seriál)
  • USA Arnold
Trailer

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Slavný kulturista, úspěšný hollywoodský herec a taky vlivný politik. Osobní dokument o pestrém životě a kariéře uznávaného Arnolda Schwarzeneggera. (Netflix)

Recenze uživatele Bozvav k tomuto seriálu (4)

Arnold (2023) 

Velmi zajímavý, byť místy poněkud chvalozpěvný snímek, kde nám Arnie odkrývá svůj život. Ať je to jak chce, nikdo nemůže pořít fakt, že Arnie je stělesněním amerického snu a ve svém věku je to fakt terminátoří senior.  První díl dobrý, druhý slabší a třetí naprosto super. Za mne spokojenost a 80%. ()

1. část: Sportovec (2023) (E01) 

Velmi dobře udělané, vypadá to kultivovaně, trošku načesaně. Ale na rovinu, kdo by osobě točil dobrovolně negativní dokument? Arnold se prezentuje jako patriot a dříč (což bezpochyby je), a tu horší stránku svého já prostě jen pomíjí. Celkem inteligentně nelže, že něco nedělal, ale jen nezmińuje, že by nějaké zápory prostě měl. U mne velké plus za to, že má rád zvířátka. ()

2. část: Herec (2023) (E02) 

Arnold ukazuje, jak si splnit americký sen. Je to dříč a svým způsobem workoholik. Nicméně je škoda, že alespoň trošku nepoodhalil zákulisní praktiky šoubyznysu a alespoň lehoučce si nenastavil kritický pohled na svůj obraz. Např. vztah k ženám, obchdní praktiky atd. Takto to působí spíše jako agytační předvolební video. Každopádně i tak velmi zajímavé. ()

3. díl: Američan (2023) (E03) 

Musím uznat, že třetí díl se mi líbil nejvíce. Jednak tématem a jednak tím, že byl upřímější, opravdovější. Ať je to jak chce, nikdo nemůže pořít fakt, že Arnie je stělesněním amerického snu a ve svém věku je to fakt terminátoří senior. ()

Reklama

Reklama