Reklama

Reklama

27

Trailer

Obsahy(1)

Maďarský animovaný snímek s příznačným názvem 27 dokonale zhmotňuje frustrace a obavy současných mladých dospělých, kteří pod tíhou bytových krizí i vlastní neschopnosti začlenit se do řadové společnosti stále (nebo už zase) bydlí u rodičů. Ani dost mladá, ani dost dospělá Alice, hlavní hrdinka snímku, utíká do světa drog, techna a vlastních snových představ. Kdy a jak tahle nespoutaná jízda skončí? (Elbe Dock)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (3)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Druhý krátkometrážny film Flóry Anna Budovej chce byť kontroverzný a provokatívny. V tom sa jej viac-menej darí, ale pravdepodobne ten uhol pohľadu nie je „ideálny“. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Reklama

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Animované krátkometrážní drama, které věrně nastavuje zrcadlo dnešní společnosti, o problematice mladých se osamostatnit, vyletět z teplého rodinného zázemí a nalézt spřízněnou duši. O útěku mladých k lidským požitkům, jakými jsou sex či drogy a popírání důležitosti vzít život do vlastních rukou. Tematicky velmi silný snímek, který u mě zarezonoval tři dny po zhlédnutí. Čtyři hvězdy. 👍 (01.03.2024) ()

Galerie (10)

Související novinky

Co si nenechat ujít na festivalu Pragueshorts?

Co si nenechat ujít na festivalu Pragueshorts?

27.02.2024

Ve středu 28. 2. vypukne 18. ročník Mezinárodního festivalu krátkých filmů Pragueshorts Film Festival, organizovaného každoročně pod hlavičkou MFF Karlovy Vary. Na ty nejlepší krátké filmy z Česka i… (více)

Reklama

Reklama