Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina Smolíkova, při prohlídce středověkého hradu, díky hrabivému způsobu života psa Zora, objeví stříbrné tolary. Jejichž cena pro rodinný skromný rozpočet je závratná. Jenže s jídlem roste chuť, a tak si nechají z budoucnosti poslat usměrňovač času, se kterým prý bude hračka poklady najít. (sator)

Recenze (5)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rodina Smolíkova, při prohlídce středověkého hradu, díky hrabivému způsobu života psa Zora, objeví stříbrné tolary. Jejich cena pro rodinný skromný rozpočet je závratná. Jenže s jídlem roste chuť, a tak si nechají z budoucnosti poslat usměrňovač času, s kterým prý bude hračka, poklady najít. ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě jeden z nejlepších dílů. Rodinka chce opět přijít snadno k penězům, tentokrát hledáním starých mincí. Jenže standardní cestou získají jen pár mincí, budou rádi, když je nechytí hlídač a neskončí s pokutou, a stejně je nakonec oškube Halíř. A tak si Pepa vypůjčí od Nunyho usměrňovač času. S ním se čtyři z ulice Děda Vševěda a pes vydají do 13. století, a žádají od rytíře informaci, kam schoval svůj poklad. Ale protože tihle rytíři nejsou zrovna lidumilové, a navíc Smolíkovi ovládají staročeštinu stejně dobře jako novočeštinu, skončí Pepa na špalku a Gábi na hranici. ()

Reklama

Reklama