Reklama

Reklama

iNumber Number: Zlato z Johannesburku

  • Jihoafrická republika iNumber Number: Jozi Gold
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajt v utajení vyšetřuje v Johannesburgu největší krádež zlata v dějinách Afriky. Bude přitom ale postupovat podle zákona, nebo poslechne svoje svědomí? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jednička byla levná, vtipná a syrová a od dvojky jsem neměl s ohledem na černé hodnocení velká očekávání, ale zároveň, vzhledem k tomu, že ČSFD je poslední roky dost nechutnou baštou rasismu, jsem ho bral poněkud s rezervou. A yeah, není to tak špatné, i když ani vyloženě nějak extra dobré. Dvojka je především jiná. Víc šílená, víc barevná (bez dvojsmyslu), ale taky svým dobráckým příběhem víc divácky přístupná a méně násilná. Prostě víc Netflix. Odvyprávěné je to celkem nepřehledně, ale ta jihoafrická výstřednost, atmosféra Johannesburgu a divný smysl pro humor mě na tom celkem bavil. A taky ta digitální nasteroidovaná hyena tvle. :D ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Milionkrát provařený příběh o problematickém poldovi, který je sice „schopný“, ale dělá jenom průšvihy, za kámoše má knedlu (vyrůstali spolu ve stejným děcáku), jenž je rodinný typ (třetí hladový krk na cestě). No a hlavní průserář se musí infiltrovat do party, moc moc moc zlých gangsterů, navíc tady máme zkorumpovanou šéfovou a partičku pupkatých diskriminovaných Búrů, řešící „neřešitelné“ případy ve sklepě, plus nějaký diktátor z prdelákova a digitální hyena.    Musím říci, že filmů z JARu jsem příliš neviděl, přeci jenom je to pro Středoevropana dosti exotická země (vůbec nechápu, koho napadlo u nás film distribuovat), z tohoto důvodu mi jména tvůrců nic neříkají, herci jsou na můj vkus poněkud expresivnější, scénář nic světoborného, jednoduše řečeno, jedná se o průměrné béčko, kterých vznikají ročně tuny a jediným ozvláštněním je jen země původu. ()

Reklama

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Videne omylom, ked som si precital recenziu k stejnomennemu filmu, ale z r.2013. Film je skutocne po vsetkych strankach podpriemerny. Akcne sekvencie su vzdy postrihane, herci su nevyrazni a nudni, a neoriginalny pribeh nebavi, nema drive. Jedine co na zaciatku bavi je vpodstate neokukane prostredie Johannesburgu, ale to tiez rychlo prejde. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Jednou, jedinou malinkou hvězdičkou oceňuji prostředí Johannesburgu a trošinku i fungující příběh a zápletku. Jinak to byl průšvih po všech stránkách - herci absolutně bez charismatu a talentu, nesympatické charaktery, otřesné kostýmy, neoriginální (i když fungující) příběh a v neposlední řadě i primitivní triky (ta hyena byla hrozná). ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Už první díl byla těžkotonážní nepřehledně natočená kravina která, ale měla kdo ví proč úspěch a tak po letech vzniklo nemlich stejný pokračování, ale v tomto případě aspoň zdejší hodnocení odpovídá.20% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama