Reklama

Reklama

Žralok na kokainu

  • USA Cocaine Shark
Trailer 1

Obsahy(1)

Mafiánský narkobaron vypustil do ulic nový, vysoce návykový stimulant s názvem HT25, který způsobuje monstrózní vedlejší účinky. Po explozi a úniku v laboratoři se na svět pustí armáda zmutovaných, krvežíznivých žraloků. (Balt Cinema)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (6)

mp5991 

všechny recenze uživatele

Na začátek říkám, že film hodnotím jako guilty pleasure, jelikož to je jediný žánr v jakém má šanci obstát a taky jediný, jaký od toho normální člověk může čekat. A upřímně to není tak strašné, jak jsem očekával. Tedy je to špatný, ale nepůsobí to jako typický film, co má za úkol akorát s minimálním úsilím vydělat pár korun. Působí to docela přirozeně, jako parta kámošů, co chce točit filmy, není v tom moc dobrá, ani nemá peníze, ale snaží se.  Každopádně největší slabinou je scénář, působí dojmem, že to moc chtěli udělat zajímavější než to je a místo toho v tom akorát udělali zbytečný bordel, na druhou stranu to přeskakování mezi zdánlivě (i když někdy možná i reálně) nesouvisejícími scénami aspoň celkem pomáhá udržet pozornost. Efekty samozřejmě taky stojí za vyližprdel, ale tak to člověk čeká a je to vlastně hlavní důvod, proč to vůbec chce vidět, že jo. Takže celkově jsem vzhledem k očekáváním docela spokojenej ()

Trevor odpad!

všechny recenze uživatele

Drogový díler sa dostane k vysoko účinnej droge s označením HT25 ktorá bola vyvinutá na vojenské účely. Jej vedľajšie účinky sú však pre užívateľov devastajúce...ako k tomuto bol problém aj skomponovať nejaký zmysluplnejší obsah, odpady nedávam na bežiacom páse a snažím sa nájsť aspoň niečo pozitívne, aby som mohol za snahu udeliť aspo§ jednu hviezdičku. V tomto filme som to nenašiel. Možno režiséra inšpiroval Méďa na koksu, možno ten názov inšpiroval m§a či sa o niečo podobné nepokúsil, Mark Polonia však nezostal svojej povesti nič dlžný a jeho filmy sa s prehľadom držia v čiernych číslach. Teda ak sa nájde aspoň 10 ľudí ochotných ich pozrieť a ohodnotiť. ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Perníkovej žralok, jako čistá pionýrská amaterská prasárna, s jediným čistým úmyslem udělat céčkový horor, který nemůže v letošní sklizni chybět, možná splnil svůj účel. Kdybysme jako parta týpků, chtěli něco podobného natočit, dopadlo to by to stejně, možná ještě hůř, takže za mě palec nahoru, protože vedle těch "promakanějších" blbinách jako sharknado a trojhlavý žralok, alespoň za koncipovwnej děj který dával smysl. #podzimnísklizeň [2023] ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Moc tyhle ,,žraločí filmy" nemusím a až na výjimky na ně nekoukám. Tohle jsem ale už jenom podle názvu prostě musel vidět. Ikdyž jsem do toho šel s tím, že to bude jasnej odpad. A on to odpad je o tom žádná. Ale co naplat když jsem se u tohohle prej hororu za mě komedie velice dobře pobavil a zasmál. A to právě na úkor špatně hrajících či přehrávajících (ne)herců, dementních dialogů, zoufalýho scénáře a triků u kterých jsem se fakt od srdce zasmál a z kterých vás v dnešní CGI době bude doslova přecházet zrak. Další z kousků kterej můžu označit nálepkou 100% Guilty pleasure. Za mě 3hvězdy. Je jen o člověku jak k filmu přistoupí. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

MegaOdpad! Herci a herečka? Nuž aj na amatérsku úroveň to treba vedieť zahrať. Lenže tu sme niekde úplne mimo. Príbeh je odporný, že sa na to nedá ani dívať. Nemám slov. Zbytočný film! ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama