Reklama

Reklama

Jagged Mind

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Billie (Maisie Richardson-Sellers) trápí výpadky paměti a podivné vize, které ji vedou ke zjištění, že uvízla v řadě časových smyček, které pravděpodobně souvisejí s její záhadnou novou přítelkyní. (FunDinDung)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

SPOILER: Billie je krásná lesbická mulatka, usměvavé sluníčko, drahoušek, bezelstná laskavá dušička se srdcem na dlani. Má jen jednu drobnou vadu, je totiž promiskuitní nymfomanka. A kvůli tomu se dostane do spárů šeredné lesbické manipulativní bílé svině Alex, která se jí pokouší zničit stejně, jako už zničila (a zavraždila) jednu krásnou lesbickou mulatku před ní. Používá k tomu tajemný krystal, který funguje na krev a vrací čas zpátky. Podaří se Billie zmocnit tajemného krystalu a zvrátit temné Alexiny plány? Pomůže v nouzi nejvyšší tajemný starý haitský čaroděj, nebo je ubohá Billie už navždy ztracena? Myslíte, že takováhle zápletka je nadprůměrně megablbá? Zajímalo by vás, jestli je režisérka ve skutečnosti též nymfomaniakální promiskuitní lesba? Byla nálepka tohohle podřadného filmového céčka "horror/thriller" pouhým nedopatřením, nebo se jedná o jakousi příšernou, snad metafyzickou naddemenci jeho producentů? Svět je stále plný záhad... ()

Noan 

všechny recenze uživatele

Jedine kvoli Shannon,.. Velmi naivny odvar epizod serialov typu Twilight Zone, nedosahujuc ani uroven clenkov ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ono to má dobrý nápad, ale zpracování a děj jsou špatné navíc to nudí jelikož se tam nic moc neděje.  Ženská jde na rande s jinou ženskou někam do baru ta tam , ale nedojde a místo ní tam dojde jiná co ji pozve na víno. Sblíží se  a začnou spolu chodit úplná idylka akorát , že ta jedna má pořád výpadky paměti a vrací se v čase. Pak zjistí, že ta co ji pozvala na víno má nějaký amulet bere jí krev  a vrací díky tomu čas , aby s ní mohla být mimo jiné i zabila její bývalou. Navíc pokud nad tím přemýšlíte nedává to ani smysl proč ji nevrátila v čase ve chvíli kdy jí ta mrtvá dala tu zprávu ve filmu je naznačeno, že se o to pokoušela víckrát tak, že tomu šlo zamezit dále pak proč neschovala tu mrtvolu měla by to jednoduší  a na závěr ona jí  musí sebrat ten amulet pronést zaklínadlo a zanést ho nějakém dědkovi proč to dělat tak složitě  proč pro ten amulet nešel ten dědek navíc pokud ona věděla , že ten dědek jediný o tom amuletu ví proč ho nezabila taky? 40 procent za tu černošku a námět ()

Reklama

Reklama