Reklama

Reklama

Ore dake Level Up na Ken - Season 1 (2024) (série)


If I Had One More Chance (S01E02)

(epizoda)
  • USA If I Had One More Chance
TV spot

Obsahy(1)

Zdá se, že Jinwoo a jeho skupina vyčistili žalář nízké obtížnosti, ale vzápětí se objeví skrytá cesta do neznámého chrámu. Tam se setkávají se svazkem přikázání a skupinou monster, která je dovádí k naprostému zoufalství. (mikki089)

Videa (1)

TV spot

Recenze (3)

Katakimiku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne že by byl druhý díl vyloženě o stupeň horší, ale jen se mi tu potvrdily moje obavy po tom minulém. Celý díl je plný nesmyslně brutálních scén, které dost často stojí na tom, že se nějaká z postav rozhodla udělat extrémně nelogickou věc a teda následkem toho umřít a ty trošičku důležitější postavy mají po tom všem stejnak plot armor. Tahle epizoda je primárně zaměřená na to ukázat, jak je hlavní hrdina chytrej v porovnání s ostatníma, ale to bych neřekla, že je zase tak vysoká laťka. 6.2/10 ()

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásně to vystihlo předlohu, jsem rád že se to nebojí brutality (která není úplně explicitní, což je jen dobře). Jsem opravdu rád, protože tohle je jedna nejlepších a nejsilnějších pasáží předlohy a ten převod do pohyblivé formy se zde opravdu povedl. Ta neprostá přesílenost nepřátel a bezmocnost proti nim cokoliv udělat z toho přímo čiší. Snad to udrží tempo a kvalitu i do dalších dílů. 90 % ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama