foto

Hirojuki Sawano

  • nar. 12.9.1980 (40 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Promare
2018 Gekidžóban Nanacu no taizai: Tenkú no torawarebito
Gekidžóban Šingeki no kjodžin season 2: Kakusei no hókó
Kidó senši Gundam: Narrative
2015 Šingeki no kjodžin: Džijú no cubasa
2014 Itsuka Hi no Ataru Basho de SP (TV film)
Šingeki no kjodžin: Guren no jumija
2013 Platinum data
Šingeki no kjodžin: čimi kjara gekidžó „Tondeke! Kunrenheidan“
2012 Ao no Exorcist: Gekidžóban
2011 Ao no Exorcist: Kuro no iede
Gekidžóban Sengoku Basara: The Last Party
2009 Higandžima
2008 Kagehinata ni saku

TV seriály

2020 Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
Bósó Suru Ai (S03E24)
Jami ni Igamu Mono (S03E23)
Senka no Britannia (S03E22)
další epizody (12)
2019 Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
Ai wa Otome no Čikara (S03E12)
Onnentači wa Nemuranai (S03E11)
Sore wa Bokura no Ikirumiči (S03E10)
další epizody (12)
2018 Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
Dokud jsi tu se mnou (S02E24)
Hrdina povstává! (S02E23)
Návrat hříchů (S02E22)
další epizody (24)
2017 Ao no Exorcist: Kjóto fudžó'ó hen (TV seriál)
CRISIS (TV seriál)
2016 Kótecudžó no kabaneri (TV seriál)
Thunderbolt Fantasy: Tóriken júki (TV seriál)
2015 Mare (TV seriál)
Owari no Seraph (TV seriál)
Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
Hrdinové (S01E24)
Zoufalství sestupuje (S01E23)
Co pro tebe mohu udělat (S01E22)
další epizody (12)
2014 Aldnoah.Zero (TV seriál)
Iryû: Team Medical Dragon 4 (TV seriál)
Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
Hrůzostrašný kanovník (S01E12)
Potlačované pocity (S01E11)
Bojový festival Vaizel (S01E10)
další epizody (12)
Kill La Kill (TV seriál)
Hatešinaki jami no kanata ni (E24)
Imitation gold (E23)
Kučibiru jo, acuku kimi o katare (E22)
další epizody (12)
2013 Itsuka hi no ataru basho de (TV seriál)
Kill La Kill (TV seriál)
Kanašimi ni cuba o kakero (E12)
Kawaí onna to jobanaide (E11)
Anata o motto širitakute (E10)
další epizody (12)
Lady Joker (TV seriál)
Link (TV seriál)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
2012 Suitei Yuuzai (TV seriál)
Guilty Crown (TV seriál)
Inori:Convergence (E22)
Uka:Emergence (E21)
Tsuisou:A Diary (E20)
další epizody (11)
2011 Ao no Exorcist (TV seriál)
Toki yo Tomare (E25)
Majin no Rakuin (E24)
Shinjitsu (E23)
další epizody (25)
BOSS 2 (TV seriál)
Guilty Crown (TV seriál)
Kyōmei:Resonance (E11)
Shukutai:Retraction (E10)
Hoshoku:Prey (E09)
další epizody (11)
Marumo no okite (TV seriál)
2010 Iryû: Team Medical Dragon 3 (TV seriál)
Kidó senši Gundam Unicorn (TV seriál)
Marks no jama (TV seriál)
Massugu na Otoko (TV seriál)
2009 Boss (TV seriál)
My Girl (TV seriál)
Sengoku basara (TV seriál)
Toraianguru (TV seriál)
2008 Binbó danši (TV seriál)
Maó (TV seriál)
2007 Iryû: Team Medical Dragon 2 (TV seriál)
Kišin taisen Gigantic Formula (TV seriál)
Kodoku no Kake (TV seriál)
Tokyo Tower (TV seriál)
2006 Irjú: Team Medical Dragon (TV seriál)
Joake mae jori ruri'iro na: Crescent Love (TV seriál)
Soul Link (TV seriál)
Taijó no uta (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Thunderbolt Fantasy: Tóriken júki 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(38)