foto

Hirojuki Sawano

  • nar. 12.9.1980 (39 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Promare
2018 Gekidžóban Nanacu no taizai: Tenkú no torawarebito
Gekidžóban Šingeki no kjodžin season 2: Kakusei no hókó
Kidó senši gundam: Narrative
2015 Šingeki no kjodžin: Džijú no cubasa
2014 Itsuka Hi no Ataru Basho de SP (TV film)
Šingeki no kjodžin: Guren no jumija
2013 Platinum data
Šingeki no kjodžin: čimi kjara gekidžó „Tondeke! Kunrenheidan“
2012 Ao no Exorcist: Gekidžóban
2011 Ao no Exorcist: Kuro no iede
Gekidžóban Sengoku Basara: The Last Party
2009 Higandžima
2008 Kagehinata ni saku

TV seriály

2018 Nanacu no taizai: Imašime no fukkacu (TV seriál)
2017 Ao no Exorcist: Kjóto fudžó'ó hen (TV seriál)
CRISIS (TV seriál)
2016 Kótecudžó no kabaneri (TV seriál)
Thunderbolt Fantasy: Tóri ken júki (TV seriál)
2015 Mare (TV seriál)
Owari no Seraph (TV seriál)
Nanacu no taizai (TV seriál)
Eiyū-tachi (E24)
Zetsubō Kōrin (E23)
Kimi no Tame ni Dekiru Koto (E22)
další epizody (12)
2014 Aldnoah.Zero (TV seriál)
Iryû: Team Medical Dragon 4 (TV seriál)
Nanacu no taizai (TV seriál)
Senritsu no Kanon (E12)
Sekinen no Omoi (E11)
Baizeru Kenka Matsuri (E10)
další epizody (12)
2013 Itsuka hi no ataru basho de (TV seriál)
Kill La Kill (TV seriál)
Lady Joker (TV seriál)
Link (TV seriál)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
2012 Suitei Yuuzai (TV seriál)
2011 Ao no Exorcist (TV seriál)
Toki yo Tomare (E25)
Majin no Rakuin (E24)
Shinjitsu (E23)
další epizody (25)
BOSS 2 (TV seriál)
Guilty Crown (TV seriál)
Marumo no okite (TV seriál)
2010 Iryû: Team Medical Dragon 3 (TV seriál)
Kidó senši Gundam Unicorn (TV seriál)
Marks no jama (TV seriál)
Massugu na Otoko (TV seriál)
2009 Boss (TV seriál)
My Girl (TV seriál)
Sengoku basara (TV seriál)
Toraianguru (TV seriál)
2008 Binbó danši (TV seriál)
Maó (TV seriál)
2007 Iryû: Team Medical Dragon 2 (TV seriál)
Kišin taisen Gigantic Formula (TV seriál)
Kodoku no Kake (TV seriál)
Tokyo Tower (TV seriál)
2006 Irjú: Team Medical Dragon (TV seriál)
Joake mae jori ruri'iro na: Crescent Love (TV seriál)
Soul Link (TV seriál)
Taijó no uta (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Thunderbolt Fantasy: Tóriken júki 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(33)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace